10 vedete de la Hollywood care au fost descoperite accidental

10 vedete de la Hollywood care au fost descoperite accidental
Unii copii știu că vor să devină vedete mari când vor ajunge la maturitate, și chiar li se întâmplă asta, în timp ce alții s-ar putea să nu-și dea seama decât mult mai târziu în viață. Iată 10 povești adevărate de la Hollywood și nu numai. 

Toată lumea trebuie să înceapă undeva și asta le include și pe vedete; iată poveștile a 10 vedete care au fost descoperite accidental. Există, printre vedete, unele care au fost descoperite în mai multe moduri ciudate.  A fi descoperit întâmplător este totuși cel mai important lucru care li se putea întâmpla vreodată acestor stele, deoarece le-a schimbat literalmente viața, scrie The Things.

Channing Tatum

Channing Tatum este unul dintre cei mai populari actori din prezent și a jucat într-o serie de filme apreciate.  Înainte de a deveni un actor celebru, el a început ca dansator exotic de sex. Făcea asta încercând doar să-și plătească facturile.

În timp ce era dansator exotic, a fost descoperit întâmplător de un căutător de modele din Miami. După această întîlnire, viața sa s-a schimbat aproape instantaneu. El a început să apară în videoclipuri muzicale, reclame, ceea ce a dus în cele din urmă la debutul său pe marele ecran în “Antrenorul Carter” din 2005.

Jennifer Lawrence

10 vedete care au fost descoperite accidental

În ultimii câțiva ani, Jennifer Lawrence a intrat în lumea actoriei intempestiv.  S-ar putea ca mulți oameni să nu-și dea seama că Jennifer nu a căutat exact să fie actriță și a fost descoperită întâmplător.  Când avea 14 ani, Jennifer și familia ei au făcut o excursie la New York în timp ce ea era în vacanță de primăvară. În timp ce se plimbau, un străin a întrebat dacă îi poate face o fotografie lui Jennifer.

După ce a luat informațiile de contact ale mamei sale, fotograful a încercat să afle dacă Jennifer ar fi interesată să dea o audiție tv.  După aceea, lucrurile s-au precipitat. Jennifer a ajuns să rămână la New York ca actriță, începând sa aibă mici contracte și apariții in diferite producții, încă de când era adolescentă.

Sarah Michelle Gellar

10 vedete care au fost descoperite accidental

Sarah Michelle Gellar este cunoscută mai ales pentru rolul lui Buffy în Buffy The Vampire Slayer, printre multe alte roluri.  Ceea ce mulți oameni nu știu despre ea e faptul că a fost descoperită complet din întâmplare. Avea patru ani când, în timpul unei cine  cu familia,  mama a fost abordată de un agent. Credeau că fiica lor ar dori o carieră la Hollywood?  În ciuda faptului că era atât de mică, atunci a început cariera lui Sarah și știm cu toții cum s-a materializat mai apoi.

Rosario Dawson

Când Rosario Dawson era doar o copilă când a avut o apariție pe Sesame Street. Într-o zi, Rosario stătea pe pridvorul casei când a atras atenția a doi fotografi.  Unul dintre ei, scenarist care lucra la filmul Kids, a realizat că Rosario va fi adolescentul perfect pentru acest film. După acel film a început să joace roluri mici ici și colo, până când a început să obțină roluri mai mari care să-i deschidă calea pentru cariera din zilele noastre.

Charlize Theron

10 vedete care au fost descoperite accidental

O știm cu toții pe Charlize Theron din faptul că a jucat în unele filme cu nume mari precum Mad Max: Fury Road.  Cu toate acestea, deși Charlize ar putea fi un nume de uz casnic în zilele noastre, nu a fost întotdeauna așa. Când era mai tânără, își dorea să fie balerină sau model.  A decis că îi place mai mult să danseze, dorind să-și urmeze visul de a deveni balerină.

Din păcate, acel vis s-a spulberat când a suferit o leziune la genunchi atât de gravă încât cariera ei de dans s-a încheiat înainte să înceapă. Drept urmare, s-a orientat spre modeling. Într-o zi, când se afla într-o bancă din Los Angeles, încercând să încaseze un cec din modeling, a existat o problemă și banca nu i-a acceptat cecul.

A început să se certe cu funcționarul de la ghișeu, să implore și să pledeze că are nevoie de bani și că cineva trebuie să o ajute.  Așa a atras atenția viitorului ei manager, John Crosby, căruia îi plăcea atât de mult actoria, încât i s-a oferit să o ducă la o audiție. Restul este istorie.

Johnny Depp

Johnny Depp este un alt actor care a obținut cea mai mare surpriză profesională, din viața sa, din întâmplare. Într-o zi, Johnny l-a însoțit pe prietenul său Jackie Earle Haley, care urma să dea un casting pentru „Coșmarul de pe strada Elm”.

Deși Johnny tocmai mergea la audiție ca sprijin moral pentru prietenul său, regizorul l-a întrebat pe Johnny dacă dorește să dea și el o probă. Johnny a avut o șansă și a fructificat-o prin obținerea rolului, care urma să-i dea mai apoi startul carierei sale de mare actor.

Chris Pratt

10 vedete care au fost descoperite accidental

În zilele noastre, Chris Pratt este unul dintre cei mai renumiți și populari actori.Când avea 19 ani, era chelner la restaurantul Bubba Gump Shrimp Company din Maui, Hawaii.  Într-o zi, el a fost chelner pentru actrița și regizorul Rae Dawn Chong. Iar ea s-a îndrăgostit de personalitatea sa fermecătoare atât de mult, încât a decis să-l distribuie în filmul ei „Blestemat” partea a 3-a.

Natalie Portman

De-a lungul anilor Natalie Portman a jucat în multe dintre filmele noastre preferate.  Cu toate acestea, Natalie nu și-a pus mereu în vedere să devină o actriță celebră la Hollywood.  Când avea doar 11 ani, mânca la o pizzerie locală când un reprezentant al produselor cosmetice Revlon s-a apropiat de ea și i-a spus că va fi perfectă pentru o carieră de model. A încurajat-o să facă acest lucru. Natalie nu s-a gândit să devină model și a dorit să urmeze o carieră în actorie.

Mel Gibson

Mel Gibson a visat întotdeauna să devină actor. La un moment dat a prins o audiție pentru viitorul film Mad Max. În noaptea de dinaintea marii audiții, Mel a avut o altercație într-un bar. A doua zi a apărut plin de sânge și învinețit.  El a crezut că aspectul îi va strica șansele la o audiție de succes. Însă cineaștilor le-a plăcut foarte mult aspectul dur. Au considerat că aspectul său dur se potrivește perfect rolului.

Toni Braxton

Știm cu toții că Toni Braxton are o voce uimitoare.  Abia când a fost descoperită accidental a reușit sa-și dezvolte o carieră în muzică.  Lui Toni îi plăcea să cânte și de multe ori a participat la mai multe spectacole de talente. Ea și-a dorit să devină profesor de muzică.

Într-o zi, Toni aflată cu mașina într-o benzinărie și își exersa vocea în timp ce alimenta. Compozitorul Bill Pettaway, aflat și el in benzinărie, s-a apropiat de cântăreață  și i-a oferit să o ajute să obțină un contract de înregistrare. Știm cu toții ce s-a întâmplat după aceea!

Sursa foto: Instagram

Săptămâna modei la Paris 2021. Fără spectacole publice de pasarelă, doar online

Recomandarile noastre