Simona Ionescu / Redactor Șef

Săptămâna modei la Paris 2021. Fără spectacole publice de pasarelă, doar online

Săptămâna modei la Paris 2021. Fără spectacole publice de pasarelă, doar online
Designeri celebri își prezintă colecțiile la Săptămâna modei online Haute Couture din Paris. Fără spectacole publice de pasarelă pentru a evita mulțimile în pandemie, doar online.

Fără spectacole publice de pasarelă pentru a evita mulțimile în pandemia Covid-19! Casele de modă au trebuit să devină creative această săptămână „virtuală” de la Haute Couture din Paris pentru a-și prezenta costumele unice.

Săptămâna modei la Paris 2021, doar online

Unul dintre punctele culminante ale calendarului anual al modei, evenimentul anual a început luni, 25 iannuarie în capitala Franței.

Fără spectacole publice de pasarelă pentru a evita mulțimile în pandemie.

Casele de modă au trebuit să devină creative. Designeri precum Christian Dior, Schiaparelli, Ziad Nakad și Farhad Re au prezentat creații elaborate.

Foto: topfashionews.com

Château de Vaux-le-Vicomte, un castel francez baroc la sud-est de Paris, a oferit un decor elegant pentru spectacolul lui Ziad Nakad.

Din cauza pandemiei Covid-19, brandurile au fost anunțate că nu vor fi permise invitați la spectacole în acest sezon, relatează wwd.com.

Se așteaptă să lipsească din vitrina acestui an unii mari designeri. Printre cei care vor lipsi sunt Jean Paul Gaultier, Elie Saab, Zuhair Murad și Ralph & Russo. Asta din cauza restricțiilor de călătorie.

Ziad Nakad și-a dezvăluit colecția la castel

Ziad Nakad și-a dezvăluit colecția Couture de primăvară-vară 2021 la Château de Vaux-Le-Vicomte, un castel francez baroc situat în Maincy, la sud-est de Paris, intitulat Birds of Love.

Penele au fost o caracteristică importantă a rochiilor de seară elaborate de designerul de modă libanez, în timp ce locul elegant a oferit un fundal uimitor.

Ziad Nakad este renumit pentru țesăturile sale excentrice, broderi pur și margele neconvenționale și a stăpânit arta couturei lucrând cu mulți designeri de modă celebri din Beirut.

Penele au fost o caracteristică proeminentă a rochiilor de seară elaborate de designerul de modă libanez Bird of Love..

Farhad Re, un filmuleț de 8 minute

Între timp, Farhad Re și-a prezentat ieri colecția de înaltă modă „Galatea” într-un film de opt minute.

Designerul francez a folosit 500 de metri de organiza pentru a crea cele 15 rochii din colecție, care evocă o abordare futuristă a mitologiei grecești antice.

Și colecția designerului de modă francez Julien Fournié este despre „evitarea totalitarismului tenebrelor”, a spus el pentru Forbes, citat de dailymail.co.uk.

Într-un film pe care l-a regizat, care dezvăluie colecția, intitulată Prima furtună. Trei tinere explorează cinci medii diferite, toate la fel de onirice și pline de farmec.

Potrivit casei de modă, ele sunt ca personaje într-un basm și vor arunca o nouă lumină asupra adevăratei lor personalități.

Șifonul și tulul abundă în colecție, împreună cu mâneci elaborate, pliuri strânse, pene și material semi-transparent.

Modele de top la Săptămâna modei la Paris 2021

Multe dintre modelele de top din industrie, inclusiv Bella Hadid și Cara Delevingne au fost văzute ieșind din hotelurile lor. Ele vor a apărea pe pista virtuală.

Evenimentul se încheie joi, 28 ianuarie. Foto: deluxshionist.com


Cele mai fabuloase locuri în care își petrec vacanța bogații lumii. Turismul subacvatic, o nouă modă

Reguli în modă pe care Miley Cyrus le respectă de ani de zile. Ce secrete are artista

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre