Reguli în modă pe care Miley Cyrus le respectă de ani de zile. Ce secrete are artista

Reguli în modă pe care Miley Cyrus le respectă de ani de zile. Ce secrete are artista
Stilul lui Miley Cyrus a evoluat cu siguranță de-a lungul anilor, din zilele de Hannah Montana până la asumarea stilului rebel pe care îl cunoaștem și îl iubim și astăzi. Ea și-a luat de mult timp la revedere de la cizme și pălării de cowboy. Totuși, deși alegerile ei vestimentare actuale arată destul de diferit de anul 2007, există câteva elemente esențiale pe care a continuat să se bazeze de-a lungul anilor. Elementele de bază sunt de fapt articole versatile.

Miley Cyrus nu se teme niciodată, mai ales când vine vorba despre pălăriile ei. Cântăreața folosește adesea acest accesoriu pentru a aduce un omagiu rădăcinilor sale sudice, în timp ce rămâne fidelă stilului ei actual. De-a lungul anilor, ea a demonstrat cum o pălărie largă poate modifica rapid orice ținută.

Cântăreața știe că o modalitate excelentă de a-ți arăta pielea este cu un decolteu adânc și am văzut-o în acest fel pe mai multe covoare roșii. Chiar dacă poartă negru, roșu sau orice altă culoare, acest stil adaugă o întorsătură atrăgătoare și sexy. În plus, încă o dată, bijuteriile stratificate ajută la completarea ținutei.

Piese vestimentare care nu se demodează niciodată

Este aproape nedrept cât de bine Miley scoate în evidență un blazer. De asemenea, merită remarcat faptul că această piesă vestimentară nu se demodează niciodată. Un top stil sutien nu este un accesoriu pentru toată lumea, dar pentru Cyrus este un must-have. Fie că este din tricot sau simplu și negru, ea a dovedit că această piesă este mult mai mult decât simplă  lenjerie intimă. 

Pentru unii, un look complet negru poate părea plictisitor. Dar Miley Cyrus este aici pentru a demonstra cum nu trebuie să fie așa tot timpul. În toate ținutele all black, ea se joacă cu texturi, adaugă blană artificială, paiete, materiale tricotate sau piele. Apoi se asigură, de asemenea, că adaugă detalii atrăgătoare, cum ar fi un denim rupt.

Denimul este unul dintre acele lucruri pe care le poți purta pentru totdeauna, iar Miley a îmbrățișat aproape fiecare croială și stil, indiferent dacă poartă piese imprimate sau simple. Adaugă în garderoba ei aproape toate stilurile de blugi, dovedind că merită să te ții de descoperirile de epocă „învechite”. Chiar și blugii în stilul anilor ’90 sunt din nou la modă.

Madonna a făcut o mărturisire. Fanii sunt surprinși de ce au văzut pe corpul ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp