Madonna a dezvăluit că are o cicatrice uriașă pe picior. Vedeta în vârstă de 62 de ani a distribuit imaginile „frumoasei cicatrici” pe contul său de Instagram, într-o imagine în oglindă.

Fotografia a fost surprinsă după ce a făcut un tratament cupping, care i-a lăsat urme circulare roșii pe tot corpul. Dovedind că este mândră de corpul ei – cu tot cu cicatrici și altele – cântăreața a distribuit selfie-urile în care purta o braletă neagră și pantaloni scurți.

În descrierea imaginii, ea a adăugat hashtagurile „recuperare”, „cupping” și „cicatrice frumoase”. Vedeta a postat fotografiile după o sesiune recentă de terapie cu cupping. Procesul este o formă de medicină alternativă în care cupele încălzite sunt plasate pe piele pentru a crea aspirație locală. Cupele fierbinți sunt lăsate pe piele câteva minute și se crede că procedura poate ajuta la direcționarea durerii, inflamației și fluxului sanguin, precum și la stimularea relaxării.

Copiii, pe primul plan pentru Madonna

În 2017, cântăreaţa s-a mutat cu toată familia în Lisabona pentru a fi alături de fiul ei David Banda care s-a înscris în Academia de Fotbal Benfica Lisabona. După ce a cumpărat o casă suficient de mare, Madonna i-a căutat profesor de muzică fiicei ei Mercy James, care vrea să devină rapper când se face mare.

În cazul fiicei ei, Lourdes, lucrurile sunt mai complicate. Madonna ar fi vrut să o vadă coregraf, actriţă sau regizor, dar „Lourdes vrea să fie dansatoare profesionistă”. Tânăra a urmat o universitate prestigioasă de teatru şi film. Rocco, care e student la Central Saint Martins, în Marea Britanie, e pasionat de artă.

„Cele două fetiţe din Malawi sunt fenomenale: joacă fotbal, dansează ca nebunele, cântă rapp şi colorează toată ziua. Încă nu s-au hotărât ce meserie vor să urmeze, dar le încearcă pe toate”, a declarat o sursă, în urmă cu câțiva ani.

Italia, a cincea țară afectată de noua tulpină coronavirus. Cât de periculos e noul virus

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp