Madonna tocmai și-a făcut primul ei tatuaj și este sincer surprinsă. „Tatuată pentru prima dată”, a scris diva absolută în dreptul unei imagini postate pe o rețea de socializare.

Așa este: Regina muzicii pop în vârstă de 62 de ani, Madonna – care pare să fi făcut literalmente tot ce este de făcut în muzica pop și nu numai – tocmai și-a făcut primul tatuaj din viața ei. Fanii sunt chiar surprinși că vedeta nu a  bifat această experiență mai repede sau în tinerețe.

Primul tatuaj, despre familie

Madonna a documentat întregul proces pe Instagram, de la întâlnirea cu tatuatorul, East Iz, de la salonul de tatuaje de la Hollywood Shamrock Social Club, pâna la decizia despre unde ar trebui să fie plasat tatuajul și ce să conțină.

Alte imagini cu artista o prezintă pe scaunul tatuatorului și ultimele imagini sunt despre „produsul finit”.

Deci, care este tatuajul?  Este vorba despre literele „L”, „R”, „D”, „M”, „S” și „E” – inițialele copiilor ei Lourdes, Rocco, David, Mercy, Stella și Estere. De aceea, ea a și marcat postarea cu #family – pentru că, la urma urmei, ce este mai important decât familia?

Madonna și cei șase copii

Madonna are șase copii. Patru au fost adoptați. Copiii cei mari, Lourdes, în vârstă de 24 de ani şi Rocco Ritchie, în vârstă de 20 ani, sunt cei doi copii pe care diva i-a făcut cu regizorul Guy Ritchie, în perioada în care au format un cuplu.

Ulterior, artista a decis să adopte alți patru, din Malawi: gemenele Estere şi Stella, în vârstă de 8 ani, și alți doi copii, Mercy James, o adolescentă în vârstă de 14 ani, şi David Banda, care are acum 15 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)


Sursa foto: Instagram

Iată autorii „monolitului” nr. 3. Cine i-a făcut și plantat pe ceilalți e încă mister

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp