16 ani cu Angela Merkel. Tinerețea și iubirile Doamnei Cancelar

16 ani cu Angela Merkel. Tinerețea și iubirile Doamnei Cancelar
Este evident pentru oricine, că doar pe la casele regale mai există funcții atât de longevive. Cancelarul Germaniei, e un personaj aparte.

Au trecut 16 ani cu Angela Merkel, și am putea crede că știm tot despre această doamnă de oțel. Dar nu e așa. Înainte să părăsească funcția,  ceea ce se va întâmpla în acest an, cancelarul își dezvăluie secretele. Și are, destule. Ea este și va rămâne în istorie drept prima femeie cancelar din Germania.

La 16 ani de „domnie”, Angela Merkel se pregăteşte să părăsească această funcţie după ce s-a impus drept unul dintre cei mai mari lideri ai lumii, dar şi mai longeviv. Ea a ajuns în  această funcţie în 2005.

Angela Merkel are 66 de ani. Și, după cum susțin apropiații ei, e posibil să renunţe complet la viaţa politică, după încheierea ultimului său mandat de cancelar. Va dori să se concentreze pe viaţa de familie. Iar viața ei de familie e interesantă. Anumite detalii s-au aflat chiar dacă ea a fost extrem de discretă tot timpul.

Tinerețea și iubirile Doamnei Cancelar

Angela Merkel a fost căsătorită de două ori. În prezent, este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit „Fantoma de la Operă”. Dar știați că numele ei, după care cunoscută și care apare în toate documentele oficiale, nu e al ei? Este numele primului ei soț, numele de fată al cancelarului fiind Kasner.

În anul 1977, la vârsta de doar 23 de ani, Angela s-a măritat cu fizicianul Ulrich Merkel. Căsnicia lor a durat cinci ani.după divorț, politiciana a decis să păstreze numele de familie al soțului.

În anul 1981, cu un an înainte să se pronunţe divorţul de fizician, Angela Merkel l-a întâlnit pe Joachim Sauer, profesor emerit de chimie şi fizică la Universitatea din Berlin. Cei doi au devenit un cuplu, dar au decis să se căsătorească abia mult mai târziu, în decembrie 1998.

Ultimul soț al Cancelarului Germaniei este foarte scump la vedere. E știut că nu îi plac evenimentele publice. A apărut extrem de rar la braţul faimoasei sale soţii. Joachim Sauer nu a fost prezent nici măcar la învestirea din 2005 a Angelei Merkel în funcţia de Cancelar al Germaniei.

Din acel moment, presa germană l-a numit „Fantoma de la Operă”. Profesorul are 71 de ani și a mai fost și el căsătorit în trecut, relație din care s-a ales cu doi copii, băieţii Daniel şi Adrian. Aceştia au devenit copiii prin alianţă ai Angelei. Cancelarul german nu a făcut alți copii.

Sursa foto: Instagram, Ok!Magazine

Cum arată mama lui Pepe. A împlinit 70 de ani

Recomandarile noastre