Cum arată mama lui Pepe. A împlinit 70 de ani

Cum arată mama lui Pepe. A împlinit 70 de ani
Pe Pepe îl știți. Simpatic. Râde cu gura până la urechi, cu piese sensibile, toate depre viața lui. Dar, cum arată mama lui?

Cum arată mama lui Pepe. A împlinit 70 de ani. Pepe se poate mândri cu mama lui, care este într-o formă excelentă.

Cum arată mama lui Pepe. A împlinit 70 de ani

Mama rămâne reperul noastru până la sfârșitul vieții. Este și cazul lui Pepe, simpaticul artist, care acum trece printr-un nou divorț ”urât”.

Ionuț Pascu, Pepe, a postat recent pe contul său de Instagram imagini de la aniversarea de 70 de ani a mamei sale, Tatiana Pascu. Artistul a filmat și a postat pe Instastory tortul mamei sale, dar și pe femeia care i-a dat viață.

La vârsta de 70 de ani, Tatiana Pascu este într-o formă de invidiat. Cu zâmbetul pe buze, mama lui Pepe s-a bucurat de prezența familiei, cu ocazia aniversării sale de 70 de ani, scrie antena1.ro.

Pepe i-a cântat „La mulți ani” mamei sale, apoi le-a urmărit joaca celor două fetițe ale sale, care nu puteau lipsi de la eveniment.

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit. Cum a reacționat Tatiana Pascu

Pepe a devenit cunoscut în România în 1999, făcând parte din trupa Latin Express.

Ulterior, și-a început carierea solo și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Pe lângă piesele pe care le lansează, Pepe s-a remarcat în emisiuni TV precum ”Te cunosc de undeva”, unde a fost și concurent câștigător și jurat (în sezonul 5).

De asemenea, Pepe a fost jurat al emisiunii ”Next Star” și prezentator la ”Splash Vedete la Apă”.

În urmă cu câteva luni Pepe a anunțat, pe contul său de YouTube că el și Raluca Pastramă au decis să divorțeze.

După anunțul divorțului, Giani, fratele lui Pepe, a intrat în direct la Antena Stars și a descris cum a primit mama lor vestea.

„E o situație foarte grea, despre care îmi este greu să vorbesc. Nu-mi doresc decât ca noaptea să fie un sfeșnic bun, ca ei să ia decizia cea mai corectă. Atât le doresc. Nu am de unde să știu care au fost tensiunile. Nimeni nu a văzut asta. Dacă familia mea ar fi știut, aș fi aflat. În momentul în care am văzut pe telefon că este live am intrat, am crezut că mai are un invitat”, a spus fratele lui Pepe.

„Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de două săptămâni. Nu mai există tensiuni acum. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copii”, a anunțat atunci, Pepe, pe contul său de Youtube.

Povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca

Raluca a mai povestit în cadrul interviului de la Barul online de pe canalul de Youtube al lui Pepe că cei doi s-au cunoscut la un restaurant unde artistul cânta și că în momentul în care s-a simțit remarcată, iar cântărețul a anunțat că urmează să-i dedice o piesă, Raluca a plecat pur și simplu. A doua zi artistul a sunat-o, au ieșit la o cafea: „Am hotărât să ne vedem pe Decebal, la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră, ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe.”


Ce face Pepe când Raluca își lucrează fesierii la sală

Exclusiv. Ce surpriză fenomenală le-a făcut Pepe fanilor de PEPElion

Recomandarile noastre