Ce face Pepe când Raluca își lucrează fesierii la sală

Ce face Pepe când Raluca își lucrează fesierii la sală
Noi semne ale divorțului dintre Pepe și Raluca Pascu. Fetițele artistului nu se mai plimbă cu bolidul Porsche, cel puțin atunci când sunt la mama. Bruneta lui Pepe a fost surprinsă recent într-o ipostază neașteptată.

După ce au fost la un pas să facă partaj în instanță, se pare că divorțul dintre Pepe și Raluca avansează amiabil, iar cei doi ar fi căzut de comun acord și asupra împărțirii bunurilor.

Zilele trecute, reporterii Cancan.ro au surprins-o pe Raluca Pascu în fața grădiniței pe care o deține. Fosta soție a lui Pepe a ieșit din clădire și s-a îndreptat, împreună cu fiicele ei, spre un BMW, care era parcat chiar în fața grădiniței. După toate aparențele, Raluca se deplasează, mai nou, prin Capitală cu o mașină „second hand”, scrie sursa citată. De la grădiniță, Raluca le-a dus pe fetițe la antrenamentele de tenis, la baza sportivă din Ștefan cel Mare.

Până să se separe de cunoscutul cântăreț, Raluca Pascu era mereu la volanul unui bolid Porsche.

Cum decurge divorțul. Ce spune Pepe

Divorțul dintre cei doi a fost anunțat de artist, în toamna anului trecut. Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea. Au spus că vor divorța pașnic, apoi s-au certat, după care au revenit la un comportament civilizat, foarte important având în vedere fetițele celor doi. În timp ce Raluca dovedește că e  o mămică dedicată, Pepe se dă peste cap pentru a-și umple timpul cu activități din zona sa artistică.

Ce face Pepe când Raluca își lucrează fesierii la sală

Invitat de curând într-o emisiune TV, Pepe a vorbit despre relația pe care o are acum cu mama fetițelor lui. „E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

Ce face Pepe când Raluca își lucrează fesierii la sală

Și el și Raluca merg la sala de fitnes a verișorului lui Pepe, pentru a se antrena. Ea chiar a distribuit, ieri, o serie de imagini în care se vede cu câtă atenție își lucrează mușchii fesieri.

Ce face Pepe când Raluca își lucrează fesierii la sală

Între timp, Pepe a luat fetițele și au fost în vizită la cel mai nou membru al familiei extinse. S-a născut Ayan, cel mai mic finuț al artistului, și tocmai ce a fost adus acasă de la maternitate. Maria și Rosa Alexandra au fost topite după micuț. Dar nici cântărețul nu s-a putut abține  să își amintească senzațiile de tătic de bebeluș, astfel că l-a luat în brațe pe cel mic și i-a dat lapte cu biberonul.

Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu o pune la zid pe Andreea Mantea: „Voi continua să vă deschid ochii”

Recomandarile noastre