Dezvăluire: Pepe și Raluca nu se mai ceartă, nu se mai bat ci vorbesc zilnic la telefon

Dezvăluire: Pepe și Raluca nu se mai ceartă, nu se mai bat ci vorbesc zilnic la telefon
Pepe a fost invitat la emisiunea nașului său de cununie, Catalin Măruță și a făcut o serie de dezvăluiri despre cum arată relația dintre el și Raluca Pastramă acum. Cei doi se pare că au reușit într-un final să facă pace.

Cântărețul Pepe a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii prezentate chiar de către nașul său de cununie, Catalin Măruță. Se pare că artistul și fosta sa soție, Raluca Pastramă, au reușit să facă pace, de dragul copiilor: “E o situație amiabilă, o variantă amiabilă pe care noi am hotărât-o și am stabilit-o de la bun început și dacă au fost mici derapaje n-au fost ale mele și nici nu mai contează, trecem peste. Am ajuns în situația pe care eu am prezentat-o acum 2 luni și jumătate. Așa e normal și așa e frumos”, a mărturisit Pepe. 

De asemenea, acesta a asigurat că cele două fete pe care le are împreună cu Raluca Pastramă vor petrecere sărbătorile următoare cu ambii părinți, așa cum este normal: “Și de Crăciun și de Revelion și de următorul Paște și în orice altă zi importantă, fetele sunt și la mine și la Raluca pentru că așa este normal, suntem amândoi părinți, nu trebuie să fie privat copilul nici de mamă nici de tată, deciziile se iau de comun acord împreună cu copiii, nu numai noi ca adulți”, a mai spus cântărețul. 

Au făcut pace și vorbesc zilnic la telefon 

Dacă lucrurile nu au stat prea bine între cei doi o perioadă, acum Pepe spune că a vorbit în liniște cu Raluca și au ajuns la concluzia că trebuie să se înțeleagă bine de dragul celor două fiice: “Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit și cred că și ea și-a dorit același lucru. Lăsând informațiile din alte părți, indiferent că e vorba de terți, familie, orice, noi doi ar trebui să stăm de vorbă și am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri atât eu cât și ea. Nu mă mai poate surprinde ceva în momentul de față. M-au surprins niște lucruri acum o perioadă de timp și am avut niște discuții, cum ar fi escapadele de care s-a vorbit, dar, trecând peste această perioadă, nu mă mai poate surprinde nimic, am stabilit lucrurile. Daca erau niște mici ascunzișuri atunci când am prezentat acel filmuleț, în momentul de față lucrurile sunt foarte clare.”

Mai mult decât atât, cei doi au o relație foarte bună în momentul de față și vorbesc zilnic la telefon, deci pare că lucrurile au intrat pe făgașul normal, spre bucuria artistului: “Vorbim zilnic, deci e clar că nu mai există discuții. Nu putem să lăsăm orgoliul și frustrarea sau orice alt sentiment negativ să ne acopere dragostea pentru copii. Despre copii este vorba, dar și despre cei aproape 9 ani împreună”, a încheiat Pepe. 

Artistul a cântat piesa “M-am jurat”, scrisă de Connect-R special pentru el recent, care se potrivește perfect cu situația prin care trec Pepe și Raluca. 

Recomandarile noastre