Raluca a lui Pepe a lăsat divorțul deoparte și a început o aventură. Ne arată și poze!

Raluca a lui Pepe a lăsat divorțul deoparte și a început o aventură. Ne arată și poze!
Ce credeți că face Raluca Pastramă în așteptarea divorțului de Pepe? Ei bine, e ceva la care  multă lume nu s-ar fi așteptat. Însă, Raluca are planuri mari pentru momentul în care va fi din nou femeie liberă.

După niște scurt-circuite la începutul separării, se pare că, până la urmă, divorțul dintre Raluca Pascu și Pepe va fi unul liniștit. Cel puțin când vine vorba de aparițiile lor public. Știindu-se cu ochii fanilor pe ei, cei doi încearcă să își vadă frumos de viață și prezintă lumii activități interesante cu fetițele lor.

Pepe a organizat un revelion al copiilor pentru fiicele sale, la el acasă, cu karaoke și  invitați, ba chiar a cântat și live cu cele două fiice, spre deliciul fanilor. nu știm ce a făcut Raluca Pascu, încă soția sa, de Revelion, dar știm ce face după.

Raluca a început antrenamentele. La verișorul lui Pepe

Raluca a decis să aibă o siluetă perfectă în momentul în care va fi femeie divorțată, așa că a început antrenamentele. Ea merge la o sală de forță, și-a luat chiar și antrenor personal.

Și nu e o sală oarecare, ci aceeași unde se antrenează și scapă de stres și în curând viitorul său fost soț. Aceasta e deținută de Alex Florescu, cunoscut în lumea mondenă drept „antrenorul vedetelor”, dată fiind clientela deosebită cu care se laudă, și care, de altfel, e verișorul lui Pepe, asemănarea fizică dintre cei doi fiind evidentă.

Raluca muncește din greu în sala de fitness, sub îndrumarea antrenorului personal. A și postat pe rețelele sociale imagini cu adevărat incitante. Cu siguranță va etala forme perfecte la prima plajă. Și chiar mai repede.

Dar mai incitant e un detaliu observat de cei din preajmă. Raluca Pascu a renunțată să mai poarte verigheta după ce a devenit publică separarea de Pepe și înaintarea actelor de divorț, însă a păstrat pe deget inelul de logodnă de mii de euro pe care l-a primit de la cunoscutul artist, arată Wowbiz.

Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsnicie

Pepe și Raluca s-au căsătorit în urmă cu opt ani, după ce începuseră relația cu un an mai devreme. Cei doi au două fetițe. De dragul lor intenționează să păstreze o relație civilizată, chiar după ce artistul a avut confirmarea că cea care i-a stat alături atâția ani ar fi adus în viața ei un alt bărbat.

Sursa foto: Instagram

Dacă până acum doar se zvonea, acum este evident. Ce se întâmplă cu Emma Stone