Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce secrete de viață îi oferă Mădălina Ghenea fetiței ei. Cele două, surprinse într-o piațetă din Italia

Ce secrete de viață îi oferă Mădălina Ghenea fetiței ei. Cele două, surprinse într-o piațetă din Italia
Mădălina Ghenea a fost surprinsă în momente deosebit de emoționante alături de fiica sa. Actrița superbă de origine română are o fetiță care a început grădinița. Cele două se găsesc în Italia, unde frumoasa mămică s-a reapucat de modelling și actorie.

Fetița, care vorbește foarte bine românește, îi povesteștește mamei că își amintește despre alți copii cu care s-a jucat, în timp ce Mădălina Ghenea îi dă, tandru, înghețată și o mângâie pe obraz. „Cum a fost la școală” o întreabă mama grijulie. „Bine”, vine răspunsul fetiței care spune că a desenat.  Charlotte are trei ani și cinci luni și poartă uniformă și codițe împletite.

Cele două sunt foarte apropiate, iar copila are parte de toată dragostea.Într-o altă postare emoționantă pe rețeaua socială, în care se joacă cu fiica ei și îi aranjează părul, Ghenea a scris: „Ei îți vor spune că nu valorezi nimic dar nu-i crede. Cum îți pot înțelege valoarea cei care sunt orbi la frumusețe? Ei îți vor spune că nu ești suficient de frumoasă, dar nu-i asculți, corpul tău este frumos așa cum este, cu toate minunatele sale defecte (…)

Ei îți vor spune visurile tale nu se pot realiza niciodată, că sunt doar fantezii stupide, că mai devreme sau mai târziu va trebui să accepți realitatea dură a lucrurilor, dar nu-i asculta, visează, luptă pentru obiectivele tale, fă-le. Gândește-te, din nou, că fără vise viața este un fel de mâncare fără gust, fără vise zâmbetele valorează jumătate”.

Plecarea în Italia, o nouă viață pentru Mădălina și Charlotte

Nu mai târziu de luna trecută, frumoasa Mădălina povestea ce a determinat-o să plece înapoi în Italia. După o relație de aproximativ trei ani cu omul de afaceri român Matei Stratan, Mădălina Ghenea și-a luat fiica, Charlotte, și s-a mutat din nou în Italia.

Culmea, înainte de această decizie radicală, cei doi aveau planuri de căsătorie. “Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a mărturisit  Mădălina Ghenea pentru o publicație mondenă din patraia sa adoptivă.

Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia, la Milano, unde-și crește singură fiica și unde și-a reluat cariera de fotomodel și actriță. Cele două au petrecut aici perioada de izolare cauzată de pandemie.

Neînțelegerile cu Stratan au apărut după nașterea fetiței

Neînțelegerile dintre Mădălina și tatăl fiicei sale, Matei, au apărut imediat după ce micuța a venit pe lume. Prietenii lor apropiați susțineau că în preajma micuței cei doi se comportau exemplar, dar era cu totul altceva când erau singuri. Atunci își reproșau multe, inclusiv relația bărbatului cu o cunoscută pianistă.


Exploziv! Frumoasa Alina Pușcău, de la pedofilul Jefferey Epstein la „Ferma”.

Papa, noi declarații revoluționare: „Plăcerile sunt de la Dumnezeu”


În final, Mădălina a ajuns la concluzia că nu mai poate salva nimic din această relație și a decis să se întoarcă în Italia, pentru a-și vedea de carieră.

Bărbați celebri în brațele Mădălinei Ghenea

„Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită ”, a mai spus actrița, aceleiași publicații italiene.

După despărțirea de Statan, Mădălina Ghenea ar fi avut o relație de scurtă durată cu milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii care îi poartă numele. În trecut, a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Leonardo di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. În 2016 a avut o relatie de dragoste și cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat 38 de zile.

Amor la Portofino cu fondatorul Luxottica

Vara aceasta, Mădălina Ghenea (32 de ani) a fost surprinsă în vacanță alături de iubitul ei milionar. Este vorba de italianul Leonardo Maria Del Vecchio cu care Mădălina Ghenea a început o relație în urmă cu ceva vreme. Cei doi s-au relaxat în Portofino, unde au fost surprinși de paparazzi la plajă.

Italianul este un model faimos și fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari. Conform unui top Forbes din 2019, tatăl acestuia este cel mai bogat om de afaceri din Italia, având o avere estimată la 24,7 milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre