Exploziv! Frumoasa Alina Pușcău, de la pedofilul Jefferey Epstein la „Ferma”.

Exploziv! Frumoasa Alina Pușcău, de la pedofilul Jefferey Epstein la „Ferma”.
O vedetă de peste Ocean face valuri în showbiz-ul românesc. S-a iubit cu Vin Diesel și cu ex-ul Serenei Williams, iar acum a venit să explodeze audiențele. Ultimele imagini care au devenit publice vorbesc de la sine.

Pro Tv și-a propus a dat o adevărată lovitură de imagine odată cu implicarea celebre Alina Puşcău în reality show-ul Ferma. Alina Pușcău face parte din tabăra orășenilor şi a revenit în România special pentru a participa la show-ul de la PRO TV. „Pentru mine, provocarea Ferma înseamnă back to basics, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple.

Întotdeauna revin cu mare plăcere în România. Vin să o văd pe mama și să mă întâlnesc cu prietenii apropiați. Este locul unde am copilărit. Aici îmi încarc bateriile cu o energie pozitivă. Pentru mine România este acasă”, a spus vedeta.

În CV-ul său există și un detaliu pe care frumoasa vedetă ce a defilat pe scenele lumii ar vrea să-l șteargă.

Cum a devenit celebră Alina Pușcău

Alina Pușcău are 38 de ani și de 25 e stabilită în Statele Unite ale Americii. E născută la Bucureşti. În anul 1998 câștiga concursului Elite Model Look (adică la 16 ani), iar acum locuieşte în Los Angeles, epicentrul industriei americane de film.

D-a lungul timpului, a cunoscut multe celebrităţi de la Hollywood, printre care şi pe celebrul Vin Diesel, starul din Fast and Furious. Presa mondenă din toată lumea i-a cuplat, iar actorul i-a transmis că ea ar fi fost marea lui dragoste.

Ce spune despre Vin Diesel

Alina Pușcău a lămurit care a fost, de fapt, relația cu Vin Diesel, dorind astfel să pună capăt numeroaselor zvonuri cu privire la acest subiect. „L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: Uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam…

Ţin minte că a luat numărul meu. Eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui. (…) Cu Vin am rămas în relații amicale. De câte ori ne vedem la evenimentele din Los Angeles ne salutăm cu drag, va rămâne mereu un om special pentru mine”, a declarat Alina Pușcău.

Alina se învârte printre vedetele din LA

Vedeta e foarte apropiată de Leonardo di Caprio, care îi e „prieten de familie”. E prietenă bună cu Paris Hilton, care o invită la petreceri la ea acasă. Jay Z are și el un loc aparte în viața Alinei. Iată ce spune modelul despre el: „M-a învăţat să joc biliard ca la carte”.


Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!

Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani


Alina Pușcău a vorbit și despre experiența de a juca alături de actorul Jason Momoa. ”Jason este un om deosebit, foarte talentat și disciplinat, are o inimă mare și am rămas prieteni, inclusiv după terminarea filmărilor. El m-a ajutat mult cu rolul meu pe platoul de filmare și îi sunt recunoscătoare”, a spus Alina Pușcău.

Cine e, cu adevărat, Alina Pușcău. De ce i se spune „cel mai fierbinte export românesc”

Fotomodelul Alina Puscau a fost prima româncă ce a apărut pe coperta celebrei reviste Playboy. Ea a fost aleasă de americani la 10 de ani de la lansarea cunoscutei publicații în țara noastră, pentru a exemplifica, grăitor, peste ocean, frumusețea româncelor. Era în noiembrie 2009.

Considerată de presa americană „cel mai fierbinte export românesc”, Alina Pușcău, care se afla la acel moment deja de un deceniui în SUA, avea un palmares deosebit.

Printre altele se știa de relația pe care o avusese cu celebrul miliardar pedofil Jeffrey Epstein, dar și cu fostul pilot de formula 1 Eddie Irvine. Jeffrey Epstein s-a sinucis în august 2019 într-o închisoare din Manhattan, după ce s-a declarat vinovat în procesul care îl acuza de abuzul unor minore, dintr-o „vastă rețea de victime minore”. Miliardarul racola fete și le oferea, pentru a întreține relații sexuale, politicienilor și potenților zilei.

Alina s-a remarcat în prezentările Victoria’s Secret și pe coperta revistelor Vogue, Elle și Harper’s Bazaar. A fost logodită cu Brett Ratner, regizorul trilogiei „Rush Hour”, „X-Men: The last stand” dar și al unor videoclipuri pentru Madonna, Mariah Carey, P. Diddy si Jessica Simpson, și fost iubit al Serenei Williams.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp