Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani

Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani
Se apropie de șase decenii de viață și continuă să arate nu impecabil, ci fabulos. Este vorba de supermodelul în vârstă de 56 de ani Elle Macpherson, care, recent, și-a arătat silueta tonifiată, purtând un bikini kaki de la marca de costume de baie durabile Abysse, postând mai multe selfie-uri în oglindă pe Instagram.

Frumusețea australiană arăta pregătită pentru plajă în ambele fotografii, afișându și fața proaspătă, onduleurile naturale voluminoase și câteva bijuterii de aur simple.

„Sunt înconjurată de fondatoare de afaceri minunate talentate și creative”, a scris Macpherson în primul story de pe Instagram. „Această mică companie @abysseofficial face îmbrăcăminte de baie reciclată – Îmi place afacerea asta fiică-mamă – încercați-le. Sunt printre preferatele mele!”

Luna trecută, Macpherson a dovedit că vârsta este din nou doar un număr, împărtășind două fotografii cu ea într-un top de bikini triunghi argintiu, blugi supradimensionați și ochelari de soare negri. „Senzații de vară ..” a scris ea în dreptul clipurilor de pe Instagram.

Care e secretul supermodelului

În 2018, supermodelul a spus că secretul ei de a arăta și de a te simți bine este să te umpli cu vitamina D purtând protecție solară, desigur.


Delicatesă bizară descoperită pe o plajă. Costă cât un apartament

Excursia de 6 milioane de pași atrage lumea ca un magnet chiar și în pandemie


În timp ce multe vedete evită expunerea la soare, Macpherson a spus că „Sistemul imunitar este foarte mult stimulat de soare”. „Încerc să stau afară 20 de minute dimineața și 10 minute după-amiaza”, a continuat ea. „Închid ochii și ridic fața către soare, astfel încât glanda pineală din partea din față a capului meu să fie spre soare. Asta face minuni pentru sistemul tău imunitar”.

Și, deși modelul spune că „nu regretă nimic” în viața ei, ea a recunoscut că își dorește să se fi expus la soare într-un mod mai sigur în anii tinereții: „Îmi doresc să fi purtat mai multă crema solară! Există o protecție solară pe care o iubesc, numita Invisible Zinc, care este mai mult o barieră la soare decât un scut chimic”.

 

View this post on Instagram

 

Wellness is a journey… @welleco thanks 💚 @adamkenworthy for capturing these moments.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Sursa foto: Instagram