Înainte de Adrian Mutu, în inima Alexandrei Dinu a fost alt bărbat. L-a lăsat cu inima frântă și a plecat cu fotbalistul

Înainte de Adrian Mutu, în inima Alexandrei Dinu a fost alt bărbat. L-a lăsat cu inima frântă și a plecat cu fotbalistul
Alexandra Dinu a devenit un nume cunoscut în showbizul autohton la vârsta de doar 19 ani. A terminat Liceul „Jean Monnet“ din București și debutat ca prezentatoare la postul TVR 2, cu emisiunea Trupa DP2. În anul 2000 a prezentat emisiunea ProMotor, la Pro TV.

Înainte de Adrian Mutu, în inima Alexandrei Dinu a fost Mircea Radu. L-a lăsat pe fostul prezentator TV cu inima frântă.

Despre Alexandra Dinu, acum jurat al emisiunii „Românii au Talent”, multă lume știe că este actriță. De asemenea, este bine cunoscut faptul că ea a fost prima soție a lui Adrian Mutu. Chiar dacă povestea lor de dragoste s-a sfârșit, a lăsat în urmă ceva frumos. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Mario. 

Însă, nu mulți știu că frumoasa blondină a fost profund îndrăgostită de o altă vedetă din showbizul românesc, înainte să se căsătorească.

Pe cine a iubit Alexandra Dinu înainte de Adrian Mutu

Povestea de dragoste dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu a fost un subiect intens discutat în presă și nu numai. Așadar, faptul că frumoasa jurată de la „Românii au Talent” a fost căsătorită cu un celebru fotbalist este bine cunoscut de mulți. 

Dar, se pare că există o poveste pe care Alexandra Dinu a trăit-o intens înainte să se căsătorească, mai puțin cunoscută. L-a întâlnit pe Mircea Radu înainte de anul 2000.

În acea perioadă, ea tocmai își făcea debutul la postul de televiziune  TVR2, în calitate de prezentatoare a emisiunii Trupa DP2. El avea vârsta de 32 de ani la momentul respectiv și lucra pentru postul Antena 1.

Alexandra Dinu „i-a dat papucii” lui Mircea Radu

Totul mergea ca pe roate, în inima Alexandrei Dinu intrase Mircea Radu. Dar dragostea lor a înflorit până când a apărut Adrian Mutu în peisaj. Celebrul fotbalist a umbrit iubirea celor doi, iar Alexandra Dinu s-a îndrăgostit iremediabil.

Potrivit informațiilor oferite de Click cu mult timp în urmă, se pare că Mircea Radu a suferit foarte mult în urma despărțirii. El o iubea și avea gânduri serioase în ceea ce o privește, dar după ce a fost părăsit, acesta nu a mai vorbit cu Alexandra Dinu. 

Mircea Radu și-a găsit și el liniștea pe plan sentimental. El s-a căsătorit în anul 2012, iar aleasa sa este medicul oncolog Raluca Olaru, alături de care are un băiat și o fetiță.

Alexandra Dinu, prima apariție în juriul Românii au talent. Ce coafură au văzut Smiley și Pavel Bartoș!