Simona Ionescu / Redactor Șef

Întâlnire de gradul 3 cu Madonna, actualul iubit și fostul soț

Întâlnire de gradul 3 cu Madonna, actualul iubit și fostul soț
Aflați în vizită la o galerie de artă din Londra, Madonna și tinerelul său iubit, Ahlamalik Williams, 26 de ani, s-au „bucurat”  de o întâlnire rară de familie cu fostul soț al Madonnei, Guy Ritchie, soția sa Jacqui Ainsley și copiii lor. Întâlnirea a avut loc la începutul acestei luni. Ritchie și Madonna s-au despărțit în urmă cu 12 ani și par a fi lăsat deoparte orice animozitate, scrie presa britanică.

Vedeta pop a ajuns la evenimentul găzduit de Tanya Baxter Gallery de pe King’s Road, împreună cu „jucăușul” ei Ahlamalik și cu copiii Mercy și David, ambii de 14 ani. În același timp, fostul partener al Madonnei a venit și cu fiul lor cel mare, de 19 ani, Rocco.

Fostul cuplu a fost văzut rar împreună de când căsătoria lor de opt ani s-a încheiat la sfârșitul anului 2008. Grupul nu a dat niciun semn că va respecta regulile de distanțare impuse de guvernul britanic. Nu au purtat măști și s-au adunat împreună, ca o familie adevărată. Cu două luni în urmă, Madonna anunța că și-a făcut testul pentru anticorpii la SARS Cov-2, și c ă rezultatul a fost pozitiv.

Dar nu a fost totuși cea mai dorită întâlnire. Madonna a plecat după doar o jumătate de oră. Un participant la eveniment a povestit presei cum a decurs întâlnirea: „Guy părea încordat inițial când a sosit și a fost ușurat după ce Madonna a plecat. Vedeta a stat jumătate de oră, apoi a plecat într-un Range Rover negru cu iubitul ei și cu Mercy. Rocco s-a dus să-și ia rămas bun de la ușa Range Rover-ului,  plecând apoi cu tatăl său și cu Jacqui, la scurt timp”.


Show must go on! Fosta soție a lui Johnny Depp s-a reorientat

Scandal la Casa Albă. Ce a declanșat Inavka Trump cu o fotografie


Familia a fost la galerie pentru a vedea o expoziție a tânărului artist Rhed, noul favorit în materie de artă al elitei bogate londoneze și nu numai.

Divorț cu despăgubiri

Guy s-a căsătorit cu Madonna la Castelul Skibo din Scoția în decembrie 2002. Perechea a divorțat în octombrie 2008, invocând diferențe ireconciliabile. Vedeta pop a trebuit să își despăgubească soțul. La momentul respectiv s-a vehiculat că artista a fost obligată să plătească o tranzacție de divorț între 60 și 73 de milioane de lire sterline, una dintre cele mai mari din istorie. În plus, Madonna i-a lăsat fostului soț și conacul ei de țară în valoare de 12 milioane de lire sterline din Wiltshire.

În 2016, Madonna a pierdut lupta pentru custodia fiului mai mare al cuplului, Rocco, după ce acesta a spus instanței că vrea să rămână cu tatăl său. Cei doi mai au un copil, de 14 ani, David.

Relația dintre Madonna și Guy Ritchie nu s-a încheiat prea blând. Ea l-a numit „retardat emoțional” pentru că își dorea o viață de familie liniștită, în timp ce el a acuzat-o că era prea obsedată de faimă. Guy are acum încă trei copii cu modelul Jacqui, 38 de ani.

Iubit cu 35 de ani mai tânăr

Între timp, Madonna a avut relații cu mai mulți bărbați, inclusiv cu modelul portughez Kevin Sampaio, cu coregraful olandez Timor Steffens și dansatorul francez Brahim Zaibat.

Acum se află într-o relație cu dansatorul Ahlamalik, fiul unui veteran militar american  care  visează să „schimbe lumea prin artă”. Perechea a început să se afișeze din luna decembrie, între ei fiind o diferență de 35 de ani.

Sursa foto: Instagram / Madonna

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre