A ajuns să înoate printre stele, așa îi este de bine!

A ajuns să înoate printre stele, așa îi este de bine!
După episoade depresive și diverse probleme, inclusiv cu greutatea, o fostă vedetă Disney, în prezent femeie în toată firea pare că s-a regăsit. A împlinit 39 de ani și înoată printre stele, deși, legal, se află tot sub tutela tatălui său.

Britney Spears și-a luat prin suprindere fanii, lansând, fără să fi știut nimeni înainte, un cântec inedit, intitulat „Swimming In the Stars”, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 39 de ani, relatează EFE.

Piesa face parte din sesiunea de înregistrări a ultimului său album, „Glory” din 2016, care însă, la momentul respectiv, nu a mai fost selectată pe acest disc. Acum melodia a fost lansată pe platformele de streaming şi într-un format single exclusiv din vinil.

Ajunsă la 39 de ani, Britney Speras nu și-a schimbat însă stilul. Astfel, și de această dată este vorba de o piesă dance-pop, cum ne-a obişnuit deja artista, care a fost produsă de Matthew Koma şi care este lansată la distanţă de patru ani. Pe 2 decembrie, vedete ale muzicii precum Beyoncé, Mariah Carey şi Lionel Richie au felicitat-o pe Britney cu prilejul zilei sale de naştere.

Campania #FreeBritney nu a avut succes

Amintim că în luna mai, Britney Spears a mai lansat un single, care nu fusese disponibil anterior, „Mood Ring”, tot de pe albumul său din 2016, „Glory”. Britney Spears nu a mai susţinut concerte din 2018. Anul trecut, artista şi-a anulat rezidenţa din Las Vegas, internându-se într-o instituţie de afecţiuni mintale.  Din cauza problemelor, ea se află sub tutela tatălui său, situație pentru care a ajuns chiar în instanță.

În urmă cu câteva săptămâni, Tribunalul Suprem din Los Angeles a refuzat să-i acorde câştig de cauză lui Britney Spears şi să o scoată de sub tutela tatălui său. Decizia intervine în plină campanie #FreeBritney, care susţine că tatăl artistei, Jamie Spears, îşi controlează fiica împotriva voinţei sale.

Începând cu anul 2008, când vedeta a fost internată de două ori într-un spital de psihiatrie, cântăreaţa s-a aflat sub tutela legală a tatălui său, a avocaţilor şi a unui administrator. Decizia a fost stabilită de autorități, fiind în concordanță cu legile americane ce sunt menite să îi protejeze pe cei care se dovedește că nu pot avea grijă de propria persoană. Din această postură, tatăl cântăreței poate să negocieze în numele fiicei sale decizii de afaceri, vânzări de bunuri şi să controleze persoanele cu care ea se poate întâlni.

Sursa foto: Instagram

Topul bolilor provocate de telefonul mobil