A apărut explicația în cazul preotului Visarion Alexa: De ce femeia a depus târziu reclamația la poliție

A apărut explicația în cazul preotului Visarion Alexa: De ce femeia a depus târziu reclamația la poliție
Au ieșit la iveală informații prețioase în ancheta care-l vizează pe părintele Visarion Alexa, parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Militari.

Conform unor surse judiciare, polițiștii bucureșteni au făcut percheziție în casa lui Visarion Alexa, preotul acuzat de o femeie de 37 de ani de agresiune sexuală. Au ridicat telefonul preotului, în speranța că vor descoperi noi probe în dosarul deschis pe numele său.

Dezvăluiri noi din ancheta părintelui Visarion au scos la iveală și alt aspect. Există o persoană care a îndrumat-o pe prietena preotului să-l reclame.

 A apărut explicația în cazul preotului Visarion Alexa: De ce femeia a depus târziu reclamația la poliție

Martorul cheie în ancheta părintelui Visarion Alexa este chiar prietena femeii care l-a reclamat la poliție. Aceasta locuiește în Austria, dar a știut exact ce s-a întâmplat, pentru că i-a fost povestit și a sfătuit-o să spună totul oamenilor legii. Potrivit victimei, nu e pentru prima dată când ar fi fost agresată de preot, acest lucru având loc și în trecut, doar că atunci a considerat că trebuie să treacă cu vederea momentul.

De data asta, se pare că preotul a mers însă mult prea departe. Preotul a fost pus sub control judiciar, în plus, nu mai are voie să intre în biserică și să slujească până la finalizarea anchetei. De asemenea, Visarion Alexa nu are voie să se apropie de femeie la mai puțin de 300 de metri.

Preotul şi-a recunoscut fapta

În faţa anchetatorilor, părintele a recunoscut tot ce a făcut și a dat o declarație șocantă pentru toți cei care îl cunosc.

„Fiind audiat în calitate de suspect, Alexa Visarion a recunoscut că, ulterior spovedaniei, a îmbrățișat-o pe persoana vătămată. (…) Tricoul persoanei vătămate s-a ridicat, moment în care i-a atins pielea în zona lombară, a mângâiat-o pe spate, pe sub tricou, a arătat că i-a palpat sânul, apăsând-o.

Și că nu-și mai amintește dacă a sărutat-o pe ureche întrucât eram prea concentrat pe sânul ei (…) Ulterior, și-a introdus mâna pe sub bluză și i-a atins sânii, i-a forțat bata blugilor, a reușit să ajungă cu mâna în zona vaginului, sub lenjeria intimă”, spun sursele judiciare, citate de România TV. Enoriașa a ajuns la părintele Visarion după ce a avut mari probleme în dragoste. Cei doi au devenit prieteni și, spun sursele, comunicau permanent.

Sursă foto: Facebook