Este unul dintre cei mai renumiți fotografi de fashion din România și va fi văzut din această toamnă la emisiunea Bravo, ai stil.

A apărut înlocuitorul lui Cătălin Botezatu la emisiunea „Bravo, ai stil!”

S-a aflat cine va juriza în locul celebrului designer Cătălin Botezatu la emisiunea „Bravo, ai stil!”. E la fel de celebru în lumea fotografiei de fashion și a lucrat cu cele mai mai mari reviste internaționale. Fotograful Tibi Clenci va face echipă din această toamnă cu Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Și vor stabili în final cine merită să câștige premiul cel mare. În acest sezon se vor duela nouă frumuseți din România, de la Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy la Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi.

„Voi fi un artist în căutarea muzei”

„Ca jurat la «Bravo, ai stil! Celebrities» voi fi un artist în căutarea muzei. A acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe. Care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, a declarat Tibi Clenci despre noua sa misiune, la masa juriului de la Bravo, ai Stil! Celebrities.

A colaborat cu Chanel, Dior, Louis Vuitton

Tibi Clenci este cunoscut în industria de fashion, colaborând cu cele mai mari case de modă din lume, respectiv Chanel, Dior, Louis Vuitton.

De asemenea, renumitul fotograf a făcut pictoriale senzaționale pentru publicații glamour din tară și din străinătate. În plus, este cunoscut pentru crearea de identități de brand pentru numeroase companii. Totodată, Tibi a fost director de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph – ediția Fashion.

A primit premiul pentru Cel mai bun fotograf din România

Pentru toată activitatea sa, a fost recompensat cu trei importante trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România. Parte din fotografiile lui Clenci pot fi văzute în reviste precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia.

Sursă foto: wowbiz

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp