Jennifer Lopez și-a asumat relația cu Ben Affleck. A postat prima fotografie împreună

Jennifer Lopez și-a asumat relația cu Ben Affleck. A postat prima fotografie împreună
În vacanță, împreună cu iubitul său Ben Affleck, Jennifer Lopez a arătat negru pe alb cât de serioasă e relația.

Nu îi pasă de gura lumii, pentru că știe ce face. Jennifer Lopez e îndrăgostită și vrea să afle toată lumea.

Jennifer Lopez și-a asumat relația cu Ben Affleck. A postat prima fotografie împreună

Frumoasa Jennifer Lopez e mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său, Ben Affleck. Și pentru a demonstra tuturor că el e alesul, vedeta a postat și prima fotografie împreună pe pagina sa de socializare.

Cei doi apar sărutându-se, iar sute de mii de internauți au reacționat imediat. Jennifer este îmbrăcată într-un costum de baie care-i scoate în evidență formele apetisante. Vedeta arată atât de bine încât pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

De ce s-au despărțit în trecut Jennifer și Ben

Acum 17 ani, cei doi s-au despărțit cu doar o zi înainte de nunta pe care o programaseră. Și asta nu că nu s-ar fi iubit. Cei doi au fost de acord să semneze un contract prenupțial, dar la un moment dat lui Ben nu i-a mai plăcut una dintre clauze. Acolo scria clar că, dacă o va înșela, e obligat să îi lase jumătate din avere. Și brusc, s-a speriat.

După despărțire, Jennifer a suferit enorm. „Am mai trecut prin despărţiri şi dezamăgiri, dar nu m-am simţit niciodată devastată până când am anulat nunta noastră. A fost ceva cumplit pentru mine, poate pentru că relaţia noastră era atât de publică.

Eu chiar simţeam că găsisem un bărbat minunat şi că el găsise în mine o parteneră minunată şi credeam că relaţia noastră va funcţiona bine. Când treci prin astfel de momente şi o lume întreagă îţi află durerea, este imposibil că acest lucru să nu te schimbe“, a declarat artista cu ani în urmă. Acum însă, cei doi s-au regăsit și se pare că nu au pierdut niciodată iubirea care i-a legat.

Sursă foto: instagram