A apărut rechinul cu chip de om. Lumea nu se oprește din mirare

A apărut rechinul cu chip de om. Lumea nu se oprește din mirare
Anul trecut, în apele din vestul Indiei a fost prins un rechin cu două capete. Acum însă, ceva mai departe, în apele Indoneziei, a fost descoperit un rechin umanoid.

După ce a prins femelă rechin, un pescar din Indonezia a devenit peste noapte autorul a ceea ce se cheamă o poveste pescărească demnă de toată atenția, deoarece el a arătat lumii rechinul cu chip de om.

Abdullah Nuren, în vârstă de 48 de ani a prins o femelă rechin lângă Rote Ndao, în provincia Nusa Tenggara de Est (n.r. – cea mai sudică provincie din Indonezia). Printre peștii prinși cu traulul (n.r. – năvod marin de mari dimensiuni), pescarul a observat captura mai specială. O femelă rechin. Omul a decis să eviscereze peștele. Astfel a găsit trei fetuși.

A apărut rechinul cu chip de om. Lumea nu se oprește din mirare

„Doi dintre ei arătau așa cum v-ați putea aștepta să arate un rechin, dar unul dintre ei arată mai mult ca și cum ar putea începe să vă vorbească despre viața în adâncul mării”, au notat jurnaliștii britanici de la metro.co.uk.

Ulterior, Abdullah Nuren a dus acasă „fetusul” care avea trăsături umane. Ciudățenia a generat curiozitatea comunității, mai ales că nu în fiecare zi se puteau întâlni cu o astfel de imagine.

Rechinul cu chip de om face ocolul lumii

Pescarul a dezvăluit că vecinii s-au oferit să cumpere rechinul mutant, dar el i-a refuzat, indiferent cât de generoase au fost ofertele financiare. El a adăugat: ”Casa mea a fost aglomerată cu oameni care vor să vadă rechinul. Mulți oameni vor să-l cumpere, dar eu îl voi păstra în schimb. Cred că îmi va aduce noroc”, a declarat Nuren, conform metro.co.uk.

Altfel, amintim că în urmă cu patru luni, despre o specie de rechin abia descoperită formal anul trecut s-a spus că ar putea fi deja extinctă. Anunțul a creat multă emoție printre biologii marini din toată lumea. Nicio altă specie de rechin nu a avut-o o soartă atât de crudă de la apariţia omului până în prezent.

În cadrul aceluiași anunț se atrăgea atenția cu privire la faptul că o varietate de delfin din fluviul Amazon era în pericol de dispariţie. Datele au fost publicate  de Uniunea Internaţională pentru Conservarea Naturii (IUCN) în lista actualizată a speciilor în pericol.

Sursa foto: Pixabay, Metro.co.uk

Cel mai costisitor și mai caustic divorț de la Hollywood! Cât au cheltuit Brad Pitt și Angelina Jolie până acum