A ars mormântul Florinei Cercel. Cu ce blestem a intrat celebra actriță în pământ

A ars mormântul Florinei Cercel. Cu ce blestem a intrat celebra actriță în pământ
Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Infoactual, mormântul uneia dintre cele mai iubite actrița ale României, Florina Cercel, a luat foc.

Cu puțin timp în urmă, locul unde Florina Cercel își doarme locul de veci a fost distrus. Ce s-a întâmpla la mormântul vedetei.

A ars mormântul Florinei Cercel. Cu ce blestem a intrat celebra actriță în pământ

A fost una dintre cele mai frumoase femei din România și o actriță desăvârșită. Dar Florina Cercel a plecat cu ceva timp în urmă la Ceruri, în urma unei boli cumplite, care i-a măcinat sufletul și trupul. Astăzi însă, s-a întâmplat o mare nenorocire și mormântul actriței a fost ars din temelii. Potrivit primelor informații oferite de Infoactual, se spune că focul s-a pornit de la o lumânare aprinsă de un admirator.

Ce spun sfinții părinți

Din punct de vedere spiritual, sfinții părinții spun că e posibil ca Florina Cercel să fi intrat în pământ având asupra ei un blestem lansat fie de proprii părinți, fie de altă persoană. De asemenea, odată cu focul care a cuprins mormântul, Florina Cercel dă de știre tuturor că nu ar fi ajuns într-un loc unde să aibă liniște și lumină și atunci sufletul ei se revoltă.

O altă ipoteză se referă la faptul că actrița nu a dorit să moară. Nu în ultimul rând, mormântul care a ars poate să însemne că aceasta nu s-ar fi spovedit și împărtășit așa cum ar fi trebuit în timpul vieții.

Monumentul actriței de la cimitirul Bellu e ridicat dintr-un carton dur

Actrița murit în 2019, iar în 2021 la mormântul ei a fost ridicat un monument înfățișând-o într-o rochie de gală, care nu a fost realizat din ciment, așa cum ar fi trebuit, ci dintr-un carton dur. Deocamdată nu se știe cine a fost persoana care a pus lumânarea aprinsă, iar familia actriței nu a aflat însă de această nenorocire. Din nefericire, nici pompierii, nici poliția locală nu aflat despre incendiu, focul fiind stins de reprezentanții cimitirului.

Drama actriței: a pierdut o sarcină la șase luni

Inegalabila actriță a avut o viață care nu a fost lipsită de probleme dar, de departe, cea mai durere a fost atunci când a pierdut un copil, fiind însărcinată în șase luni. „Aș fi avut azi, un băiat în vârstă de 37 de ani. Aș fi dorit să fiu mamă. Am o rezervă necheltuită de iubire față de copii. Am un nepot frumos și inteligent, iar de câțiva ani o tânăra fată este mereu în preajma mea, m-am obișnuit s-o prezint drept fiica mea“, a declarat Florina Cercel într-un interviu.

Primul soț a părăsit-o când avea doar 29 de ani

Pe primul soț, marea sa iubire, l-a cunoscut la Timișoara. Medicul o văzuse pe stradă și se îndrăgostise nebunește de ea, apoi a făcut tot ce a putut ca să-i devină parteneră. „El a fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă şi s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar şi pentru vremea aceea”, a spus actrița.

„Eu sunt doctorul îndrăgostit de dumneavoastră”

La începutul lui ianuarie 1966, Florina a primit un buchet de trandafiri galbeni şi un bilet în care primea o invitație la o aniversare: „Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere”. Când a ajuns la casa acestuia, tânărul i-a spus: „Eu sunt doctorul îndrăgostit de dumneavoastră”.

„Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timişoara, de atunci, din 9 mai 1972”

După un an erau căsătoriți, dar medicul s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar, aceeași boală care a răpus-o și pe Florina și a trecut la cele veșnice.  „În opt luni a murit. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timişoara, de atunci, din 9 mai 1972. Bebe, aşa îl alintam, a murit în septembrie, la 40 de ani. Eu aveam doar 29 de ani şi a fost nedrept”, a mărturisit ea.

Ion Iliescu a fost îndrăgostit de Florina?

Admirată de întreaga Românie, Florina Cercel a primit în dese rânduri flori chiar de la fostul președinte al României, Ion Iliescu, despre care sursele spun chiar că ar fi fost îndrăgostit de actriță. Florina și-a refăcut viața mai târziu, însă gelozia bărbatului a făcut-o să pună stop mariajului.