Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată pe data de 19 septembrie 2022, pentru ceremonia Casa Regală plătind suma de 9 milioane de dolari.
Cât trebuie să plătească un turist pentru a vizita mormântul reginei Elisabeta a II-a. Britanicii s-au revoltat
A fost una dintre cele mai iubite personalități ale lumii, iar cine dorește să viziteze locul în care regina Elisabeta a II-a își doarme somnul de veci va trebui să scoată din buzunar o sumă destul de mare. Regina Elisabeta a II-a a fost îngropată la Capela memorială Regele George al VI-lea, lângă soțul ei iubit, prințul Philip, tatăl ei și regina mamă Elisabeta.
O vizită la Capela memorială costă 26,50 de lire sterline pentru o vizită făcută în timpul săptămânii, lucru care i-a făcut pe britanici să se revolte. Oamenii susțin că statul dorește să facă o afacere din moartea Suveranei.
Dezgustător să folosești trecerea Reginei pentru a face profit
Britanicii n-au rezistat și și-au vărsat furia și pe rețelele de socializare. „Oamenii se vor îngrămădi la acest loc și se vor jupui la propriu pentru a-l vedea! Ar putea la fel de bine să se ducă la cimitirul local și să viziteze memorialul unui străin pe gratis! E o nebunie!”, „Dezgustător să folosești trecerea Reginei pentru a face profit. Nu mai am cuvinte!!!”, au fost dor câteva dintre comentariile celor care au iubit-o pe regină.
Regina a fost plânsă, potrivit tradiției și de albine
La o zi după ce regina s-a stins din viață și albinele de la Palatul Regal au fost informate despre moartea Suveranei. „Apicultorul regal le-a dezvăluit albinelor că Charles este Regele Marii Britanii acum și că trebuie să se poarte frumos cu el”, a declarat îngrijitorul albinelor regale, John Chappale, 79 de ani, într-un interviu pentru Daily Mail.
În timpul ritualului, pe stâlpii regali a fost prinsă o fundă neagră. Potrivit specialiștilor, acest ritual se ține în Marea Britanie de secole întregi. Se spune că, dacă nu sunt informate privind dispariția stăpânului, albinele nu mai produc miere sau mor.
Sursă foto: click
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook