A câștigat Survivor România 2022! Premiul îi va asigura un viitor fără lipsa mâncării sau a luminii

A câștigat Survivor România 2022! Premiul îi va asigura un viitor fără lipsa mâncării sau a luminii
Survivor România 2022 s-a încheiat, iar câștigătorul marelui premiu este...

Alex Delea. Tânărul ambițios va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro.

Lupta finală la Survivior România 2022 s-a dat între Alex Delea, Ionuț Popa și Elena Chiriac.

Cea din urmă le-a ținut piept celor doi, iar în final a ajuns să se bată, cu ajutorul publicului, doar cu Delea. Telespectatorii au votat însă și au decis cine merită titlul de câștigător al celui mai dur reality show.

Delea, câștigătorul Survivor România 2022

Barmanul, în vârstă de 25 de ani, a fost o prezență simpatică pe toată durata competiței, fiind printre puținii care au reușit să parcurgă cele 5 luni de foc fără scandaluri și fără nominalizări spre eliminare din partea colegilor.

În această ultimă competiție, cei trei finaliști s-au bucurat de o galerie unică: toți concurenții ediției Survivor 2022 au fost prezenți și i-au încurajat.

„Pregătit pentru provocarea vieții mele! Haideți sa vedem ce-mi poate pielea. Sunt și eu la fel de curios ca și voi!’, a scris Alex Delea în iarnă, pe Instagram, înainte să ajungă în Republica Dominicană.

Alex Delea muncește în Spania

Alex Delea are 25 de ani și este barman. Potrivit imaginilor și informațiilor publicate de el pe rețelele de socializare, Războinicul de la Survivor România 2022 locuiește în Constanța, dar adesea merge la muncă și în străinătate – în Spania, în Costa Brava.

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Delea (@alexdelea)

„Abia acum mi-am dat seama ce am făcut aici, domnul Dan. Mi-am dat seama că mi-am făcut mama fericită, mamaia fericită…”, a spus tânărul foarte emoționat înainte să se anunțe rezultatul final.

Drama lui Delea: nu avea ce să mănânce

Alex Delea nu a avut o viață roz și a trecut prin multe dificultăți încă din copilărie. Asta l-a motivat să ajungă la marele premiu, de 100.000 de euro, astfel încât să nu mai trăiască momentele de coșmar din copilărie.

„Războinicul” a fost crescut de mama, mătușa și bunica sa, iar tatăl său l-a abandonat.

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușa mea au plecat la muncă în străinătate, ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea”, a spus Alex Delea.