Se știe cine va câștiga Survivor. Elena Chiriac surprinde pe toată lumea

Se știe cine va câștiga Survivor. Elena Chiriac surprinde pe toată lumea
Au mai rămas 8 concurenți în show-ul „Survivor România”, după ce în ediția din 17 mai 2022, TJ Miles a părăsit competiția care se filmează în Republica Dominicană. Acum se știe cine va câștiga.

TJ Miles a părăsit show-ul „Survivor România” după ce luase parte la 152 de meciuri și fusese clasat, de-a lungul edițiilor, printre concurenții preferați ai emisiunii. Telespectatorii au fost șocați de faptul că acesta a ajuns să părăsească emisiunea. Competiția între concurenții rămași e strânsă.

TJ Miles s-a luptat timp de 18 săptămâni, pentru a fi cât mai aproape de marele premiu, dar nu a rezistat până la capăt. „Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Mintea mea e deja setată să nu mă las dezamăgit. Viața merge mai departe. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător”, a spus TJ Miles, înainte să părăsească show-ul de la Pro TV.

La scurt timp după eliminarea acestuia, Daniel Pavel a făcut un anunț important: „Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale”.

În competiție au mai rămas opt concurenți: Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea.

Ce spun pariorii

Potrivit caselor de pariuri din România, principalul concurent considerat câștigător este Alexandru Nedelcu. Acesta are cea mai mică cotație, și anume 3.00.Pe cel de-al doilea loc se află Ionuț Popa, cu o cotație de 4.00. Alexandru Delea se află pe locul trei, cu o cotație de 6.00.

Elena Chiriac ocupă cel de-al patrulea loc, având o cotație la casa de pariuri de 8.00. În același timp, Ștefania Ștefan are aceeași o cotație de 8.00, ocupând cel de-al cincilea loc. Locul șase este ocupa de Marian Drăgulescu, tot cu o cotație tot de 8.00mai arată Canacan.ro. Pe locul șapte se află Blaze, cotația fiind de 10.00, iar pe ultimul loc este Oana Ciocan, cu o cotație de 15.00.

Sursa foto: Instagram