A croșetat la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a luat medalie de aur. A făcut un pulover

A croșetat la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a luat medalie de aur. A făcut un pulover
Un sportiv care participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo a făcut deliciul internauților din lumea întreagă. În așteptarea probelor, el a tricotat. A terminat un pulover într-o zi. Spune că îl calmează.

Fanii și internauții sunt în extaz. Unul dintre sportivii de la Tokyo a croșetat în tribună, apoi a luat medalie de aur. Avea 14 ani când a participat prima dată la Jocurile Olimpice, în 2008.

A croșetat la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a luat medalie de aur

Tom Daley  este viral pe Internet. În așteptarea probelor la care participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo el a croșetat. „Un lucru care m-a ținut sănătos pe tot parcursul acestui proces este dragostea mea pentru tricotat și croșetat și pentru toate lucrurile de cusut”, a spus medaliatul olimpic de aur.

Sportivul britanic s-a apucat de sărituri în apă la 7 ani, iar după 3 ani era campion național la juniori. La 14 ani s-a calificat la Jocurile Olimpice din China (2008), printre cei mai tineri participanți britanici la aceste întreceri. A participat și în 2012 de la Londra unde a ocupat locul 3.

În 2013, și-a declarat bisexualitatea într-un clip pe Youtube, iar doi ani mai târziu și-a anunțat logodna cu un scenarist american.

Tom Daley  este viral pe Internet. În așteptarea probelor la care participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo el a croșetat

De ce croșetează

Duminică, 1 august, sportivul în vârstă de 27 de ani a participat la finala de de sărituri în apă de pe platforma de 3 metri. În așteptarea probei, în tribună, a fost văzut lucrând neobosit la ceea ce părea a fi o pungă roz, violet și albastru.

Pentru cine mânuia andrelele? A povestit chiar Tom Daley   pe rețelele de socializare. Făcea un pulover pentru celebrul său buldog francez Izzy. Scufundătorul a confirmat pe @madewithlovebytomdaley, un cont de Instagram. Acolo își postează creațiile, care includ pulovere confortabile, botine pentru bebeluși, animale de pluș și chiar canapele pentru pisici. El chiar vinde multe din tricotajele sale pentru a strânge bani pentru caritate.

Luni dimineață, 2 august, Daley s-a întors la piscină și, din nou, și-a adus andrelele. A lucrat la un pulover de culoare crem, decorat cu cuvintele „Team GB”, precum și cu inelele Union Jack și Olympic.

„Un lucru care m-a ținut sănătos pe tot parcursul acestui proces este dragostea mea pentru tricotat și croșetat și toate lucrurile de cusut”, a spus Daley pe Instagram, adăugând că și-a asumat hobby-ul la începutul blocării COVID-19. „Tricotatul a devenit modul meu de a găsi calm, atenție și ameliorează stresul! Îmi place!”

Săptămâna trecută, Tom Daley a luat prima sa medalie de aur în proba sincronizată masculină de 10 metri, alături de partenerul de scufundări Matty Lee.

A sărbătorit marea victorie tricotând o pungă specială pentru mult așteptata sa medalie de aur. „În această dimineață am făcut ceva confortabil pentru ca medalia mea să o oprească să nu se zgârie”, a spus el pe Instagram.