A cucerit telespectatorii și a plecat cu 4 de „DA” de pe scena „Românii au talent”. Smiley o cunoștea pe frumoasa brunetă

A cucerit telespectatorii și a plecat cu 4 de „DA” de pe scena „Românii au talent”. Smiley o cunoștea pe frumoasa brunetă
Pe scena „Românii au talent” au pășit talente de nedescris. Emisiunea a adus pe micile ecrane de-a lungul timpului numeroase momente care i-au emoționat pe telespectatori, uneori până la lacrimi.

A cucerit telespectatorii și a plecat cu 4 de „DA” de pe scena „Românii au talent”. Fiecare nouă ediție din spectacolul de talente vine cu și mai multă emoție și suspans. Ultima difuzare a show-ului a surprins atât juriul, cât și telespectatorii.

Smiley a recunoscut-o imediat pe Maria Rădeanu, de la „Vocea României”

Unul dintre momentele speciale din ultima ediție a emisiuni de la PRO TV a cucerit inimile tuturor cu un mix emoționant de vioară și voce. A cucerit telespectatorii și a plecat cu 4 de „DA” de pe scena „Românii au talent”. Cea care a încântat publicul se numește Maria Rădeanu și a fost anterior concurentă la „Vocea României”.

Smiley a recunoscut-o pe artistă. Maria Rădeanu s-a prezentat pe scena de la „Vocea României” în anul 2017. Ea a trecut prin dueluri, în primele două show-uri live. Tânăra a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă la vremea respectivă. Smiley a remarcat-o imediat atunci când a pășit pe scena „Românii au talent”.

Tachinând-o sub forma unei glume, Smiley i-a spus că a făcut o alegere greșită atunci când l-a ales pe Tudor Chirilă drept mentor.

Maria Rădeanu visează la un viitor în lumea muzicii

Maria Rădeanu iubește muzica de la o vârstă foarte fragedă. Ea a făcut parte dintr-un cor la grădiniță. Din primul an de școală și până în clasa a XII-a a studiat vioara. Tot din clasa I până la finalul liceului a studiat și pianul, ca instrument secundar. A cântat și vocal, din plăcere, în diverse coruri.

Dintre toate solistele contemporane, Maria o admiră cel mai mult pe Angela Gheorghiu. Visul ei este să se bucure în continuare de muzică și să cânte pe cele mai mari scene din țară, dar și din lume. Dacă ar pleca acasă cu marele premiu din competiția „Românii au talent”, și-ar dori să investească în pasiunea ei.

A mărturisit că ar face un curs de pregătire internaţional, de operă. Nu ar vrea să se bucure doar ea de premiu și ar mai oferi şi altcuiva, care nu are posibilităţi.

Exclusiv. Un nou show original la Antene. Deocamdată, totul este ţinut la secret