Exclusiv. Un nou show original la Antene. Deocamdată, totul este ţinut la secret

Exclusiv. Un nou show original la Antene. Deocamdată, totul este ţinut la secret
Pe platorile de filmare ale Antenelor este forfotă mare. Se repetă. Se instalează decoruri noi. Se lucrează la grafică. Se filmează de zor. Deocamdată, nimeni nu vrea să dezvăluie ce se petrece.

Pe surse am aflat că se pregăteşte un nou show de divertisment. Un format original, conceput de antenişti, sub coordonarea Dorei Grosaru.

Am mai aflat că va fi vorba despre o emisiune – provocare. Vor fi două echipe formate din câte patru membri. Patru cântăreţi foarte cunoscuţi de muzică populară şi patru, foarte cunoscuţi şi ei, de muzică uşoară.

Provocarea va consta în faptul că se va face schimb de roluri.  Interpreţii de muzică populară vor trebui să cânte piese din folclorul nostru, eventual cântece reprezentative ale celor din echipa adversă, şi invers. Cântăreţii de muzică uşoară vor trebui să interpreteze piese reprezentative pentru muzica populară.

Acesta este în rezumat formatul noii emisiuni. Desigur că scenariul mai cuprinde şi alte momente.

Un nou show original la Antene

Spre exemplu, am aflat că există şi o rubrică numită, cel puţin până acum, pentru că titlul se poate schimba: „Cheamă un prieten”. La un moment dat, fiecare echipă are dreptul să-şi cheme în ajutor un prieten. Acesta nu are nicio legătură cu cântatul profesionist. Însă, la un moment dat, ar putea face diferenţa între cele două echipe concurente.

Tot pe surse am aflat că invitatul surpriză pe care îl vor chema în ajutor interpreţii de muzică populară va fi jurnalistul de investigaţii Sorin Ovidiu Bălan. Nu ştim exact în ce va consta ajutorul pe care îl va da echipei.

De cealaltă parte, cântăreţii de muzică uşoară se zice că o vor chema în ajutor pe Alexandra Velniciuc.

Ce nume va purta show-ul

O informație de ultimă oră ne spune că show-ul se va intitula „Arena starurilor” şi, cel mai probabil, va fi difuzat în fiecare week-end, în prime-time.

Va fi prezentat de către două dintre vedetele Antenelor, Alexandra Velniciuc şi Andrei Ştefănescu, simpaticul partener a lui Liviu Vârciu de la Te cunosc de undeva și de la emisiunea cu Nea Marin.

Deja pentru ediţia inaugurală şi-au anunţat participarea nume sonore atât din muzica uşoară, cât şi din cea populară.