„iUmor” revine la Antena 1. Când începe show-ul

„iUmor” revine la Antena 1. Când începe show-ul
Vești mari pentru iubitorii de stand-up. Emisiunea lor preferată, la care au râs în hohote și în trecut, revine. Se știe inclusiv componența juriului.

iUmor” revine la Antena 1. Show-ul va începe duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Juriul va fi format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. Jurații nu și-au mai recunoscut „casa” în prima zi de filmări. „iUmor” se anunță cu totul neaşteptat. Iar de acest lucru s-au convins încă din prima zi de filmări chiar și jurații și prezentatorii, scrie Evenimentul Zilei.

Platoul s-a tranformat în teren de joacă

Primii sosiți, prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, au descoperit în prima zi de filmări că întreaga lor cabină s-a transformat. Totul s-a transforma într-un spațiu de joacă în toată regula. Mese de foosball, coș de baschet, jocuri de societate, kendama și un joc video clasic, din timpurile copilăriei.  Toate vor fi la dispoziția lor pentru a se relaxa alături de jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

”Ce tareeee! Adică noi aici, în paradisul acesta stăm?! 999.000 de jocuri! S-ar putea să nu mai filmăm nimic!”, a spus râzând Șerban, în timp ce Dan Badea a testat coșul de baschet.

”De când mi-am dorit așa ceva! E cel mai bun lucru care s-a întâmplat la iUmor! Dar trebuie să le și păstrăm așa”, a spus Mihai Bendeac, temându-se că în timpul jocurilor, noile lor ”spații de joacă” ar putea avea de suferit.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza sezonul

Cel de-al zecelea sezon „iUmor”, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. S anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Clanul Kamara. Secretele unei familii alb-negru