A dat sau n-a dat like Papa unei femei ce poza în lenjerie intimă?

A dat sau n-a dat like Papa unei femei ce poza în lenjerie intimă?
Șeful Bisericii Catolice și suveranul statului Vatican, Papa Francisc, a ajuns în atenția presei din întreaga lume zilele trecute după ce a apreciat pe instagram poza unui model de lenjerie intimă, Natalia Garibotto.

Cu peste 7 milioane de urmăritori pe Instagram, Papa Francisc este iubit de credincioși din întreaga lume. Recent, Suveranul Pontif și-a exprimat susținerea față de uniunea civilă între persoanele de același sex într-un film despre viața și munca sa ce a avut premiera în cadrul Festivalului de film de la Roma.

“Homosexualii au dreptul să fie într-o familie. Sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul să aibă o familie. Nimeni nu ar trebui să-i facă să se simtă mizerabil din această cauză. Trebuie să avem o lege privind uniunea civilă. Astfel ar fi legal acoperiți”, a declarat Suveranul Pontif.

Sfântul like”

În urma cu câteva zile însă, Papa Francisc a ajuns din nou subiect de discuție în presă, de data aceasta stârnind chicote de râs. S-ar părea că Suveranul Pontif a apreciat una dintre pozele unui model de lenjerie feminină, pe nume Natalia Garibotto. Se pare că un fan atent al Nataliei a descoperit like-ul dat de Papă și a share-uit fotografia pe rețelele sociale. Însăși Natalia a comentat evenimentul: “Măcar merg în Rai”, a spus aceasta după ce a fost informată de întâmplare.

Nu se știe exact dacă a fost o greșeală a celor care întrețin contul de instagram al Suveranului Pontif, dar like-ul la fotografie a dispărut ulterior. A ajuns însă în trending pe twitter, acolo unde a avut parte de mii de distribuiri și glume care mai de care mai amuzante.

Anul trecut Papa Francisc a efectuat o vizită istorică în România, unde a fost primit cu entuziasm de mii de credincioși care au venit să-l aclame și să-l vadă măcar pentru o secundă în celebrul papamobil, în ciuda ploii torențiale de afară.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav își pun fetița la adăpost? Ea vrea în Dubai: „Sunt foarte faimoasă acolo”