Bianca Drăgușanu și Victor Slav își pun fetița la adăpost? Ea vrea în Dubai: „Sunt foarte faimoasă acolo”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav își pun fetița la adăpost? Ea vrea în Dubai: „Sunt foarte faimoasă acolo”
Cu tot scandalul ultimei săptămâni, în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat într-un dosar greu de proxenetism, trafic de persoane și droguri de mare risc, aceasta se gândește tot mai serios să își pună fiica la adăpost.

Bianca Drăgușanu se gândește foarte serios să se mute cu Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav, în Dubai. Ar duce aceeași viață de lux ca și în România, dar copila ar fi la adăpost, departe de bârfe și de toate scandalurile care se învârt, invariabil, în jurul mamei sale.

Pe lângă problemele lui Alex Bodi, dosar în care e de așteptat ca inclusiv Bianca să fie audiată, ca martor, mai sunt și altele, cu diverse femei care, în ultima vreme, au încercat să îi facă rău fostei prezentatoare de la Kanal D. Una din ele e chiar noua logodnică a fostului ei soț, moldoveanca Daria Radionova.

Bianca și Victor discută despre cum să o pună pe Sofia la adăpost

Bianca Drăgușanu a vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a fost invitată alături de fiica ei și a lui Victor Slav, despre discuțiile pe care le-a avut cu tatăl fetiței, în încercarea de a găsi cea mai bună variantă pentru fiica lor. După escapada de o săptămână în Dubai, ce a urmat separării definitive de Bodi, Bianca a spus că se gândește serios să plece acolo, pentru o vreme. Motivele sunt multe, dar cel mai important e securizarea fetiței.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștințele mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta.

Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E peste 10.000 de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani de nu are timp să îi numere. Am discutat şi cu Victor despre acest subiect, rămâne să luăm împreună o decizie. Noi facem tot ce trebuie ca Sofiei să îi fie bine”, a spus fosta soţie a lui Victor Slav.

Bianca Drăgușanu e recunoscută pe stradă în Dubai

Bianca îşi doreşte să ducă o viaţă mai bună, departe de România. Dubai este deja o opțiune pentru că are deja prietene acolo, care au și copii. Deci micuța Sofia nu ar duce lipsă de prieteni.

Singura chestiune diferită ar fi taxa de școlarizare pentru micuță, foarte mare comparativ cu tarifele școlilor private din România, dar Bianca susține că banii nu sunt o problemă, are de unde plăti, fără să ceară ajutor. În plus, are deja un statut de persoană publică acolo.

„Sunt foarte bine primită acolo, sunt recunoscută chiar şi de angajatele marilor magazine. Sunt foarte faimoasă în Dubai. În restaurante, nu am fost lăsată să plătesc nimic niciodată. Am fost primită ca un special guest mereu. Sunt celebră, nu aş pleca chiar de la 0. Mi-au zis toate prietenele mele care locuiesc acolo că aş putea să o duc foarte bine”, a mai mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Surpriză Video! Nelu Ploieșteanu s-a apucat de trap. Cântă cu Alex Velea!