Surpriză Video! Nelu Ploieșteanu s-a apucat de trap. Cântă cu Alex Velea!

Surpriză Video! Nelu Ploieșteanu s-a apucat de trap. Cântă cu Alex Velea!
În pofida vârstei de aproape 70 de ani, celebrul interpret de muzică lăutărească continuă să se reinventeze. În acest sens, Nelu Ploiesteanu a apărut recent pe YouTube cântând trap cu nimeni altul decât Alex Velea

Dacă ești român este imposibil să nu-ți fi petrecut măcar o ocazie importantă din viață pe ritmurile lui Nelu Ploieșteanu. Sau măcar să-l fi ascultat în timp ce luai cina la celebrul restaurant “Șarpele Roșu”, preferatul unor personalități ca Gheorghe Dinică, Ștefan Bănică sau Colea Răutu. A lansat 18 albume și a avut nenumărate turnee în țări ca Franța, Ilalia, Germania și Spania.

Cântă de la 18 ani și nu s-a oprit nicio clipa până acum, la aproape 70 de ani de viață. Muzica i-a fost companion de-a lungul anilor și a rămas marea sa pasiune, cântărețul neîncetând să atragă public de toate vârstele cu muzica sa.

Vine poliția”, la 25 de ani distanță

A rămas deschis la oportunități, dovadă că recent, Nelu Ploieșteanu a intrat în trending-ul YouTube cu o nouă versiune a piesei create în 1995, “Vine poliția”. În realitate este vorba de un remake al celebrei piese care a văzut lumina zilei în urma cu 25 de ani, o versiune reinterpretată, în care apare alături de Alex Velea. Îmbrăcat într-un costum impecabil asortat cu cravată roșie și batistă de aceeași culoare, pe Nelu Ploieșteanu îl găsiți în clip savurând un trabuc la birou, cu o atitudine demna de Michael Corleone, în timp ce Alex Velea este responsabil de partea de trap.

“Ce onoare să cântam alături de un monument al muzicii lăutărești, domnul Nelu Ploiesteanu. Să vă țină Dumnezeu sănătos și inspirat Maestre!!!”, a declarat Alex Velea pe contul său de Instagram.  “Cei mai talentați”, “felicitări!” “, ”#Veterani” sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor entuziasmați de colaborare.

Remake-ul vine după ce, în urma cu doar o lună, l-am putut vedea pe Alex Velea într-o noua versiune a piesei “Made în Romania” alături de Florin și Ionut Cercel, care a strâns câteva milioane de vizualizări pe YouTube.


Sursa foto: Facebook Alex Velea

Poftiți acasă la Oana Zăvoranu! E în război cu inflencerițele