Ce nu știați despre Alex Velea. Artistul a jucat și în filme

Ce nu știați despre Alex Velea. Artistul a jucat și în filme
Fără îndoială, Alex Velea este unul dintre cei mai populari artiști din România. Mereu în atenția presei, viața lui Alex Velea este puternic mediatizată. Însă, sunt și câteva lucruri mai puțin știute. Artistul a jucat și în filme.

Cu multe hit-uri la activ și colaborări, Alex Velea a dominat posturile TV și radio cu piesele lui cu influente dance si hip-hop.

Alex Velea (36 de ani) se numește, de fapt, Alexandru Ionuț Velea și are 36 de ani. A început să cânte de la 9 ani, iar la 16 ani a început să studieze canto clasic. A devenit popular după ce a participat la emisiunea ”Big Brother”, în 2003 și apoi după colaborarea  cu Anna Lesko, la piesa ”Pentru tine”, în 2005. Tot în același an, Alex Velea a fost oaspetele lui Nicu Alifantis pe piesa ”Calul bălan”.

Ce nu știați despre Alex Velea. A fost și actor

Alex Velea a jucat si in filme: ”Un film Simplu” (2008), ”Nașa” (2011) și ”Selfie” (2014). A mai jucat anul acesta, în ”Zăpadă, ceai și dragoste”.

Alex Velea, voce pentru desene animate

Alex Velea a dat voce unui personaj de desene animate al canalului Cartoon Network. Seria se numește ”Dincolo de hotarul grădinii”, iar Alex Velea s-a ocupat de dublajul personajului Wirt, un băiețel care trece prin numeroase aventuri în încercarea sa de a ajunge acasă. Artistul s-a declarat mulțumit de experiență.

Alex Velea a fost olimpic la matematică

Deși muzica l-a atras întotdeauna, matematica era unul dintre punctele forte ale artistului. Încă mai ține minte tot ce a învățat.

Alex Velea, relația cu frumoasa Antonia

  • Artistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu frumoasa Antonia (Antonia Clara Iacobescu), 31 de ani, cu care are doi băieţi şi spune că este mai împlinit ca niciodată. Despre relaţia cu fosta lui soţie spunea că nu se regăsea, acesta fiind şi motivul pentru care hotărâseră să pună punct căsniciei.
Divorțul lui Alex Velea de Ana șoca opinia publică în anul 2013, mai ales că relația lor părea a fi una cât se poate de solidă
  • Divorțul lui Alex Velea de Ana șoca opinia publică în anul 2013, mai ales că relația lor părea a fi una cât se poate de solidă. Nași de cununie ai cuplului au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea. Cei doi au menținut discreția cât se poate de mult. Se spune că Ana a primit de la Alex Velea suma de 70 000 de euro și o mașină, pentru a se de despărți de artist fără a-l târî prin tribunale.
  • După ce s-a despărţit de Alex Velea, Ana şi-a finalizat studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, specialitatea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în 2016. Şi-a deschis un cabinet de psihiatrie în Bucureşti, unde oferea consultaţii. Anul trecut, însă, ea a luat decizia de a pleca din România şi a plecat în Marea Britanie, acolo unde locuiesc doi din fraţii ei
  • La momentul respectiv, Ana l-ar fi prins pe Alex Velea cu Antonia, actuala parteneră de viață, iar între cei doi ar fi ieșit un scandal monstru.
  • Ana a locuit până în adolescenţă în Africa, de unde provine tatăl ei. Când avea 15 ani, Ana s-a mutat în România cu mama şi cei patru fraţi ai săi, iar pentru a-şi întreţine familia a cochetat o perioadă cu modellingul. Frumosa mulatra mai are patru fraţi, iar până în adolescenţă a locuit în Africa, în Republica Botsuana, de unde este originar tatăl său. Pe când avea 15 ani, mama Anei, de origine română, a decis să se mute în România. Tatăl mulatrei, însă, a plecat să lucreze la Londra.
  • În 2008, Ana l-a întâlnit  pe Alex, atunci când acesta nu cunoscuse, încă, boom-ul pe plan profesional. Doi ani mai târziu cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

Veste tristă de la actorii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. S-a lăsat cu lacrimi multe

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp