Veste tristă de la actorii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. S-a lăsat cu lacrimi multe

Veste tristă de la actorii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. S-a lăsat cu lacrimi multe
Fanii Cristinei Ciobănașu și ai lui Vlad Gherman s-au emoționat până la lacrimi. Vestea despre un membru al familiei lor, pe care aceștia au lansat-o pe rețelele de socializare, i-a întristat pe urmăritori.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pierdut un membru al familiei

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pierdut un membru al familiei. Cuplul de actori a creat o comunitate extrem de unită în mediul online, mai cu seamă că se ocupă temeinic de legătura dintre ei și fani care nu trebuie să se facă dispărută. În special în această perioadă grea, în momentele carantinei, cei doi comunică cu urmăritorii lor pe rețelele de socializare. Din păcate, ultimele mesaje nu au fost deloc vesele, pentru că tinerii au pierdut un membru drag al familiei, pisica lor Simba.

Nu mai este niciun secret că celebra Ruxandra Ion i-a luat pe ambii sub aripa ei protectoare încă de la filmările serialului „Pariu cu Viața!”. Față de alte prietenii care s-au legat pe platourile de filmare, peste cea dintre regizor și cei doi artiști nu s-a așternut praful deloc, ba chiar s-a întărit din ce în ce mai tare. Aceasta a ținut și ea la Simba, motiv pentru care a postat un mesaj dureros după ce a aflat vestea cea tristă.

„El a fost Simba! A plecat in raiul pisicilor. Pentru ca niste oameni inconstienti au lasat liberi 2 caini periculosi care l-au omorat. Simba te iubim!”, a fost mesajul Ruxandrei Ion.

Mesajele emoționante postate pe Instagram

Iubitori de animale, Criss și Vlad nu au putut sta departe de alte suflete care să le țină companie, așa că nu a trecut mult timp până ce altă pisicuță să-și găsească loc în inima și căminul lor. În vârstă de 27 de ani, Gherman a urcat pe Instagram o serie de mesaje video în timp ce plângea.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial) on

“E foarte greu să fac Story-ul ăsta. Ideea e că, în seara asta, ne-a sunat un vecin să ne spună că l-a găsit pe Simba mort, după ce doi câini l-au prins și l-au mușcat”, a spus actorul.

„Animăluţele sunt bucuria oamenilor iubitori, atenţi, cu sufletul mare”, “Îmi pare super rău pentru Simba, ieri adică aseară când ți-am văzut story-ul aveam lacrimi în ochi și m-am gândit ce durere e în sufletul vostru, al tău și al Cristinei, dar voi sunteți puternici, vă aveți unul pe altul și o să treceți cu bine peste acest incident”, “Sunt tristă pentru voi”, sunt doar câteva dintre comentariile la fotografia postată pe Instagram de actor.

Altă durere. Mama lui Alin Oprea nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani. Soacra însă s-a impus

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp