Altă durere. Mama lui Alin Oprea nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani. Soacra însă s-a impus

Altă durere. Mama lui Alin Oprea nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani. Soacra însă s-a impus
Cel mai mediatizat divorț din showbiz se prelungește! Scandalul dintre Alin Oprea și soția lui Larisa atinge cote maxime acum, când noi detalii ies la suprafață! De ce mama lui Alin nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani?

După 22 ani de căsnicie, Alin și Larisa Oprea au decis să-și separe destinele, după mai bine de două decenii în care au fost o familie. Jumătatea blondă a fostei trupe Talisman a dezvăluit problemele pe care le aveau în cuplu.

Alin Oprea încearcă să explice cum a ajuns să fie alungat din casă. El susține că soția sa Larisa avea probleme de comportament. Mai mult de atât, bruneta i-a fost infidelă cântărețului de mai multe ori, cu diverși bărbați.

Tot Larisa este cea care a încercat să-l atace pe fostul component al trupei Talisman prin toate mijloacele, în presă, acuzându-l pe tatăl copiilor săi că are probleme cu alcoolul. Pentru că separarea nu s-a putut face pe cale amiabilă, la notar, cei doi soți au ajuns să se judece prin tribunale.

Mama lui Alin Oprea nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani

Alin Oprea a mărturisit că a trecut peste toate escapadele amoroase ale soției sale, de fiecare dată, de dragul copiilor săi. Tot artistul a declarat faptul că Larisa Oprea are un caracter dificil. Femeia a făcut tot posibilul de a-l îndepărta de prieteni și cunoscuți.

Până și mama lui Alin Oprea, soacra Larisei, a refuzat să-i calce pragul fiului său și nu și-a mai vizitat nepoții de mai bine de o decadă.

„Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani, de când i-am spus să nu se mai bage în căsnicia mea. Ea niciodată nu a crezut că familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membrii familiei mele. Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea”, a declarat Alin Oprea pentru Spynews.

Într-o emisiune la tv, Alin Oprea a spus că, la momentul în care Larisa a plecat cu copiii la Londra, ea a decis ca mama ei să se mute în casa lor. Astfel, Alin Oprea s-a trezit cu soacra în locuință, deși, spune el, mama Larisei mai are copii în București la care putea merge să stea.

Cântărețul a declarat de multe ori că regretă că s-a ajuns aici, el fiind un familist convins, care atunci când s-a însurat a vrut ca mariajul să dureze până la adânci bătrâneți.

Alin Oprea, ca un boschetar: cântă pentru casă și masă!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp