După 22 ani de căsnicie, Alin și Larisa Oprea au decis să-și separe destinele, după mai bine de două decenii în care au fost o familie. Jumătatea blondă a fostei trupe Talisman a dezvăluit problemele pe care le aveau în cuplu.

Alin Oprea încearcă să explice cum a ajuns să fie alungat din casă. El susține că soția sa Larisa avea probleme de comportament. Mai mult de atât, bruneta i-a fost infidelă cântărețului de mai multe ori, cu diverși bărbați.

Tot Larisa este cea care a încercat să-l atace pe fostul component al trupei Talisman prin toate mijloacele, în presă, acuzându-l pe tatăl copiilor săi că are probleme cu alcoolul. Pentru că separarea nu s-a putut face pe cale amiabilă, la notar, cei doi soți au ajuns să se judece prin tribunale.

Mama lui Alin Oprea nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani

Alin Oprea a mărturisit că a trecut peste toate escapadele amoroase ale soției sale, de fiecare dată, de dragul copiilor săi. Tot artistul a declarat faptul că Larisa Oprea are un caracter dificil. Femeia a făcut tot posibilul de a-l îndepărta de prieteni și cunoscuți.

Până și mama lui Alin Oprea, soacra Larisei, a refuzat să-i calce pragul fiului său și nu și-a mai vizitat nepoții de mai bine de o decadă.

„Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani, de când i-am spus să nu se mai bage în căsnicia mea. Ea niciodată nu a crezut că familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membrii familiei mele. Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea”, a declarat Alin Oprea pentru Spynews.

Într-o emisiune la tv, Alin Oprea a spus că, la momentul în care Larisa a plecat cu copiii la Londra, ea a decis ca mama ei să se mute în casa lor. Astfel, Alin Oprea s-a trezit cu soacra în locuință, deși, spune el, mama Larisei mai are copii în București la care putea merge să stea.

Cântărețul a declarat de multe ori că regretă că s-a ajuns aici, el fiind un familist convins, care atunci când s-a însurat a vrut ca mariajul să dureze până la adânci bătrâneți.

Alin Oprea, ca un boschetar: cântă pentru casă și masă!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri