Alin Oprea, ca un boschetar: cântă pentru casă și masă!

Alin Oprea, ca un boschetar: cântă pentru casă și masă!
Pe lângă necazurile pe care le-a expus într-o nouă filmare la Antena 1, Alin Oprea a venit și cu o veste: Trupa Talisman s-ar putea reactiva, dacă Tavi Colen se va hotărî. Alin a lăsat să se înțeleagă că deja au avut loc primele discuții între ei.

Despre căsnicia sa destrămată, Alin Oprea spune că a fost la tribunal și a deschis acțiune în instanță pentru divorț și partaj pentru că vede că „din partea celaltă se vrea tergiversare, ca să-și aranjeze lucrurile”.

A dezvăluit că a ajuns ca un boschetar după ce a trecut cele 5 case pe care le-a cumpărat în cei 22 de ani de căsnicie cu Larisa pe numele copiilor. Alin Oprea spune că așa a hotărât cu soția sa, să doneze aceste case copiilor, chiar și pe cea în care locuiau cu toții. Actele s-au făcut înainte de a pleca Larisași copiii la Londra.

Pe lista imobilelor deținute de Alin și Larisa sunt incluse două apartamente cu două camere în zona Carol, un apartament cu 5 camere , o garsonieră, plus casa familiei. Pe Calea Călărașilor a fost vândut apartamentul cu două camere, iar din această vânzare 20.000 de euro au ajuns în conturile copiilor, iar restul banilor au însemnat avansul pentru apartamentul cumpărat la Londra, unde copiii au mers la studii. Un alt apartament din zona Carol a fost vândut, a spus Alin Oprea.

Apartamentul artistului, situat într-o clădire de patrimoniu, a rămas acum în stăpânirea soacrei, care a schimbat yala de la ușă și nu i-a mai permis să intre acolo. Artistul nu a vrut să spună ce valoare are apartamentul, dar imobilul în care se află urmează a fi reabilitat și renovat în scurt timp cu ajutorul unor fonduri oferite de stat, iar valoarea se spune că se va ridica la un milion de euro.

  Foto: Alin și Larisa, în vremuri bune, în apartamentul lor luxos.

Așadar, în acest moment Talismanul nu mai are nicio proprietate. „Și mi s-a părut normal să le donez copiilor, nu m-am gândit niciun moment la rău. Păi, în cine să ai încredere dacă nu în copiii și soția ta?! Poate în mama…”, a spus Alin Oprea în emisiunea de la Antena 1.

“Toate conturile sunt blocate și eu sunt scos de la împuternicit, acolo unde erau bani. Nu m-am așteptat niciodată că cineva, soția, susținută de copii, să facă așa ceva. Nu suntem dușmani. Sigur, toate lucrurile acestea nu vor rămâne așa, deși eu acum sunt păgubit”, a mai adăugat Alin Oprea în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show.
Acum, Alin își câștigă pâinea din cântări. Puține și prost plătite, fiindcă e pandemie. „Am stat toată vara la un hotel all inclusive, unde am și cântat. Dar e foarte frustrant, ca, la un moment dat, să ajungi, din ce ai fost, ca un boschetar. E strigător la cer!”, a declarat membrul fostei trupe Talisman, potrivit Spynews.

Pe de altă parte, surse apropiate familiei Oprea, au susținut în fața unor jurnaliști că Alin ar fi în relație cu bruneta surprinsă de paparazzi de circa 4 ani și că aceasta ar fi fosta soție a unui om de afaceri din Cluj.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp