Poftiți acasă la Oana Zăvoranu! E în război cu inflencerițele

Poftiți acasă la Oana Zăvoranu! E în război cu inflencerițele
Voi faceți reclamă la iaurt și conopidă! Ia uite ce am eu acasă! Oana Zăvoranu este în război pe față cu inflencerițele care fac reclamă ca să câștige un ban.

Zeci de mii de persoane o urmăresc pe frumoasa Oana Zăvoranu (47 de ani), actrița pe care acum o vedeți în serialul ”Sacrificiul”, pe Antena 1.

Poftiți acasă la Oana Zăvoranu! E în război cu inflencerițele

Războiul a început după ce Oana Roman a postat imagini cu ea îmbrăcată în diverse rochii pe care vrea să le vândă. Oana Zovoranu a avut cuvinte grele la adresa fiicei fostului premier, dar și la adresa altor domnișoare și doamne care fac reclamă pe bani.

Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situația în care a fost pusă. Acum este în război pe față cu cele care sunt urmărite pe rețele de socializare pentru că își expun trupul și fac reclame la diverse produse. Ne poftește la ea acasă ca să vedem și noi că trăiește în lux și are în garderobă articole de la branduri celebre.

Acasă la Oana Zăvoranu

”Toate s-au lasat de ce dracu făceau, (că nu se știe) și  s-au apucat de influencereala vieții, că fiind putori e ușor să stai acasă ca o maimuță în fața oglinzii. Câtă demnitate Să NU AI, să te machiezi non sop, să te dai cu creme în oglindă, să te speli să îți văd jegu’, să îți iei ceara din urechi… Păi nu ți-e rușine? Să vă postați iaurturi, fructe, alifii, șampoane, pampersi, moca primite toate sărăciiiiilor ce sunteti!”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Răspunsul internauților:

  • ”Te iubim maxim. Te iubim că nu ne prostești cu săruri de baie și discounturi la protein.”
  • ”Ne- am săturat de pleduri și de reclame la cărucioare. Te iubim și peste 30 ani !!” LOVE
  • ”Oana ești superbă ca întotdeauna și te iubesc foarte mult!”

Ce îi lipsește Simonei Halep pentru a fi pe deplin fericită. I-a spus lui Andi Moisescu