Zeci de mii de persoane o urmăresc pe frumoasa Oana Zăvoranu (47 de ani), actrița pe care acum o vedeți în serialul ”Sacrificiul”. Bruneta este extrem de apreciată datorită felului ei de a fi, vulcanic, dar foarte sincer. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situația în care a fost pusă.

Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit! A început războiul divelor!

Adevărul este că sunt multe tinere care își spun dive deși nu prea se pot lăuda cu vreo reușită în viață. Ei, bine, Oana Zăvoranu le pune la punct și s-a dezlănțuit. Anunță un mare război.

Oana Zăvoranu este deșteaptă, frumoasă și are un corp de invidiat, la cei 47 de ani. În plus, are și mulți bani și nu este nevoită să facă vreun compromis ca să fie apreciată.

”Zecile de mii de mesaje primite îmi confirmă clar că sunteți insetați de subiectul asta, al influencerelor my ass’ aceasta specie de sugatoare.  Am să le iau pe rând pe toate alea care suferă mult de ele și promit ca până nu le scot bășinile din cap nu mă las, dar aici am nevoie de ajutorul vostru!!! Voi trebuie să învățați să gândiți cu capul, nu cu curuʹ ca  sa nu mai puneti botu’ la ce, pana mea, vă vând astea!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Oana Zăvoranu a început războiul cu influenceriţele

Bruneta se referă la cele care sunt urmărite pe rețele de socializare pentru că își expun trupul și fac reclame la diverse produse.

”Nu poti face zilnic reclamă la 10 creme pentru că e logic că nu ai timpul necesar să le testezi pe toate 10 și nu le poți recomanda. De aia vă ies bube! Nu poți crede că cineva îți recomandă ceva fiind plătit să facă lucrul asta”, spune Oana Zăvoranu.

”De ce faci reclama tocmai tu, o panaramă obosită, indiferent de cum te cheamă? M-ați văzut voi vreodată pe mine să fac reclamă la ceva și să vă astenizez de dimineața, până noaptea, cu așa ceva? Oare de ce? Nu mi-a propus nimeni sau ce?
Ba da, logic că da, însă eu aș putea face reclamă numai la ceva ce iubesc, cunosc și folosesc de multă vreme și astfel îmi asum să vă recomand ace, brice și carice. Mă respect și vă respect prea mult să o fac!!!”

Oana Zăvoranu: ”Eu v-am dat lucruri personale”

”Pe spinarea voastra își fac baragladinile astea case, dressinguri. Nu vă simțiți prostite? Nu va simțiți furate pe față? Păi, asta și-ar impacheta kkt-ul să îl refolosească, daramite să vă dea vouă ceva. Eu v-am dat lucruri personale de mai bine de 500.000 mii euro, de aceea sunt cea mai în măsură să mătur pe jos cu toate circăresele astea ieftine”, a mai scris Oana Zăvoranu.

Bruneta este în dispută pe față cu Oana Roman, dar și cu un politician pe care Oana Zăvoranu îl acuză că are bani să-i dea, dar pe care nu l-a nominalizat.


Casa lui John Lennon din Palm Beach vândută pentru 36 milioane de dolari. Cum arată proprietatea impresionantă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri