Oana Zăvoranu amenință un politician că i-a furat banii. Blestemele vedetei

Oana Zăvoranu amenință un politician că i-a furat banii. Blestemele vedetei
Măi, da și când se pornește! Oana Zăvoranu e foc și pară pe un politician ”jegos patentat” care îi datorează bani. Bruneta este hotărâtă să demaște o persoană care i-a furat bani, în urmă cu mulți ani.

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru firea ei vulcanică. Cineva a supărat-o rău și, uite așa, actrița din ”Sacrificiul” a decis să-și facă dreptate. A postat un lung mesaj despre ” un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie”, care ar fi profitat de ea pe vremea când era mai naivă.

Oana Zăvoranu amenință un politician că i-a furat banii

Eroina din serialul „Sacrificiul”, de pe Antena 1 a răbufnit și a transmis un mesaj dur pe conturile sale de socializare. Bruneta este hotărâtă să demaște o persoană care i-a furat bani, în urmă cu mulți ani. Internauții sunt de arord cu ea și chiar admiră că este bătăioasă și curajoasă.

”Am un vibe aşa de bun încât simt că ACUM, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat), pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun de familie , care m-a prins descoperită când eram eu fata mai bună, mai credulă şi a crezut că o să rămân aşa. Adică proastă, furată şi tăcută. Mare ghinion, că între timp m-am schimbat mult.

Eu, spre deosebire de toţi proştii care doar măcăne, lucrez cu materialul clientului, strâng dovezi şi probe de-a dreptul zdrobitoare care nu au cum să nu îmi garanteze reuşita când decid să ies la luptă. Acum spre exemplu, am decis că dacă cumva nu iese cum vreau EU, potopul să fie şi în instanţă dar şi PUBLIC, că mie îmi place să fie sărbatoare când fac live-uri pe tv, youtube, insta, fb. Nu de alta, dar am şi un dar aşa de a îi face celebri pe toţi ESCROCII care au ridicat râtul împutit ca să mă fure, să profite de cuvântul meu, de loialitatea şi banii mei”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Oana Zăvoranu pregătește o răzbunare

Oana Zăvoranu ameninţă că va face publice dovezi care îl vor distruge pe bărbatul care îi datorează bani.

”Mai mult, de data asta o să fie şi mai interesant pentru că e vorba de un hoț intelectual, cu trecere şi cu foste funcţii publice luate politic. Ai auzit țăran înfect, fără caracter, că de 4 ani te rabd? Pe mine în timpul ăsta m-a ajutat Dumnezeu pentru că sunt OM. Tu ai mers mai departe NUMAI PENTRU CĂ AM TĂCUT EU, şi astfel te-ai târât prin societate ca un vierme ce eşti. Dar nu te mai las şi nici nu o să mai încuvintez să trăieşti în libertate. Lasă postările de credincios cu frică de Dumnezeu cu biserici şi cu Sfânta Parschiva ca să îţi ştergi urmele de hasna, că oricum puți şi ce zace în tine ştiu eu mai bine”, a scris Oana Zăvoranu.

Actrița mizează că vinovatul se știe cu musca pe căciulă și că nu va aștepta Crăciunul pentru a rezolva problema. ”Ştie el cine e, dacă nu, cu atât mai bine, că vin Sărbătorile şi mă voi transforma chiar EU în Moş̦ Crăciun. Mereu mi-a plăcut să fac ‘cadouri’. Ai mai sunt şi obişnuită, că acum 9 ani în Decembrie 2011, pe ţigănci şi clanul lor de hoţi împuţiţi i-am băgat la puşcărie. Dacă va mai amintiţi, chiar de Crăciun Vine potopu’ jagardea. Va urma…”, a mai scris bruneta.


Victor Rebengiuc,  64 de ani de teatru. Cum arăta în tinerețe