Ce a făcut Oana Zăvoranu în timpul protestelor pentru Sfânta Parascheva

Ce a făcut Oana Zăvoranu în timpul protestelor pentru Sfânta Parascheva
Acum se ține de femeie cu frică de Dumnezeu și îi mulțumește „pentru bărbatul bun și iubitor” pe care i l-a dat. Cu numai câțiva ani în urmă decreta că „Dumnezeu nu există. E o glumă pentru proşti”. Să vedeți ce a fost în stare să facă acum, în timpul protestelor anti-mască și pro Sfânta Parascheva.

Oana Zăvoranu a făcut furori pe rețelele sociale, după ce s-a lăudat cum și-a umplut timpul până dimineață, duminica aceasta. Vedeta a petrecut cu soțul, prietenii lui și prietenii ei la Nuba, unde au consumat echivalentul unor găleți cu Dom Perignon. Fotografiile spun totul. Dezlănțuire maximă, cu artificii și fredonat refrene cunoscute, în picioare sau pe scaunele din jurul mesei.

La încheierea programului din club, a urmat o deplasare  cu mașina, Oana conducându-le pe fete în propriul bolid cu piele crem pe interior. În ritm de manele. ”Au, au – Ana, Ana ca bomboana” au fredonat și au dansat toate cele patru prietene, dovedind că știau prea bine fiecare piesă. Dar și cum se dansează fiecare.

Petrecerea din Mercedes nu s-a oprit nici în parcare, unde, cu muzica dată la maxim, dansul a continuat, cu bărbații lor dansând în jurul mașinii. Printre ei este și fiul fostului ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu. Apoi a mai continuat, semn că  Oana și prietenii ei sunt cu adevărat de neoprit. Așa se face că duminică dimineața i-a prins dansând pe ritmuri balcanice în suita de lux unde s-au cazat. Mai puțin și se făcea ora patru, iar petrecăreții nu se opreau din dans.

Oameni care vor să-și trăiască viața și nu e frică de pandemie.

 

Despre Oana Zăvoranu, de altfel se știe că nu îi place să se culce devreme. „Mă culc târziu spre dimineață, asta fac de pe la 18 ani… deh… fus orar american. Acolo trebuiau să mă facă mama și tata și sigur acum eram la masă cu cei mai mari actori de la Hollywood. Dar nu mă plâng nici cu viața pe care cu demnitate am trăit-o până acum aici, mulțumindu-i în fiecare zi LUI, că m-a ținut în picioare, zdravănă la cap și nealterată la suflet.

Și tot LUI îi mulțumesc pentru bărbatul bun și iubitor pe care mi l-a dat, pentru realizările făcute împreună sau separat, DE MINE CU MINTEA, GÂNDIREA ȘI SUFLETUL MEU. Lui îi mulțumesc pentru viața îndestulată și familia frumoasă de blănoși care îmi umple inima de bucurie zi de zi”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Cât de mult a suferit Oana după divorțul de Pepe

Petrecerea dezmățată vine după ce, la 9 ani de la divorțul de Pepe, Oana Zăvoranu a decis să își deschidă sufletul și a oferit detalii despre despărțirea dintre ea și cântăreț, după o relație ce a durat timp de 5 ani.

Oana Zăvoranu a povestit că divorțul a reprezentat o perioadă foarte grea. „Este foarte greu să treci prin asemenea traume și să îți revii. Depinde mult de cât de puternică ești tu de la mama ta și cum reușești singură să te motivezi sau ce anume te poate face să mergi mai departe în condițiile date. Multă sănătate și putere îți doresc”, a spus aceasta.

Între timp, și ea, și Pepe, și-au găsit fericirea. Pepe este căsătorit cu Raluca Pastramă din 2012 și are două fetițe, Oana și-a găsit și ea bucuria de a trăi alături de Alex Ashraf, care e cu 14 ani mai tânăr, și cu care s-a cununat religios în 2017. Se pare că acum se gândește și să devină mamă.

Sursa foto: Instagram

Ce îi cere Andreea Bălan lui Burcea la divorț

Recomandarile noastre