Acum urmează pretențiile. Andreea are alte preptenții financiare după ce ex-ul ei a încheiat un contract cu Pro TV: i-au crescut veniturile, va crește și pensia alimentară pe care o va avea de plăptit fetițelor, Ella și Clara. Dar, de fapt, are un plan cu adevărat radical.

Andreea Bălan are o pretenție radicală la divorț

Cei doi sunt într-un război total. Potrivit spuselor lui George Burcea, Andreea Bălan intenționează să ceară custodia totală a celor două fetițe.

Anumite surse din anturajul artistei susțin că ea va scoate la înaintare artileria grea la următoarele înfățișări și va demonstra că soțul ei a consumat droguri și alcool în ultima parte a relației, dar și că a avut un comportament dur în casă, față de ea, ceea ce îl face nepotrivit pentru a fi un bun exemplu în fața fiicelor lor.

Cu fetițele în public: „Îmi e greu să fiu mamă singură”

Până acolo, cei doi s-au duelat de ochii lumii, pe Instagram, de ziua fetiței, fiind concurs cine postează primul. Pentru că a ratat startul, iar Burcea a distribuit prima imagine cu bebelușa și a scris „La mulți ani”, cântăreața și-a dus fetițiele la „Acces direct” unde ea  a fost invitată pentru a vorbi despre noua sa viață.

„Îmi este greu să fiu mamă singură, dar pot”, a declarant Andreea Bălan în timpul emisiunii în care a povestit că este o mămică grijulie şi îşi iubeşte la nebunie cele două fetiţe. Scena îi dă putere să treacă peste toate greutăţile vieţii şi continuă să strălucescă în lumina reflectoarelor, alături de fiicele sale.

Sursa foto: Instagram

Interviu. Regizorul Tompa Gabor: Legea care ar limita mandatele directorilor, un „pat al lui Procust” care dă verde politizării

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri