A devenit tătic! Un fotbalist celebru se apucă de schimbat scutece

A devenit tătic! Un fotbalist celebru se apucă de schimbat scutece
Cunoscutul fotbalist de la Viitorul a devenit tată, ieri, 28 iunie, pe nepusă masă. El se întorcea cu autocarul și echipa de la un meci, când a primit un telefon.

Este încă așa de emoționat încât nici nu a apucat să pună el singur o fotografie cu micuțul pe social media. Prima imagine cu proaspătul tătic și urmașul său a fost distribuită de pe contul echipei unde e titlular.

”Eram în autocar, ne întorceam de la Sfântu Gheorghe, unde avusesem meci. M-a sunat cineva, mi-a spus că se apropie, că naște…”, a declarat fotbalistul Gabriel Iancu pentru Canacan. Soția sa, Ioana, a adus pe lume primul copil al cuplului, într-o clinică din Constanța, duminică, în prima parte a zilei. Este băiat și a avut la naștere 2,850 de kilograme.

Căpitanul echipei pregătite de Gică Hagi a uitat imediat supărarea pricinuită de meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, unde Viitorul a remizat, 3 – 3, după ce a condus partida cu 3 – 1. ”Sunt emoționat! Sunt lângă el, acum! Aștept cu nerăbdare să-l iau în brațe. Să-l iau acasă, apoi, să văd cum este; sunt emoționat, nu m-am întâlnit niciodată cu acest sentiment. Este unul frumos”, le-a mai declarat fotbalistul jurnaliștilor, la scurt timp după ce și-a văzut copilul.


Arată năucitor! Cele mai sexy mame din showbiz au 40+

Noua masculinitate. Cu machiaj sau fără – aceasta este întrebarea


”Familia #VFC s-a mărit astăzi cu încă un membru. Felicitari, Gabriel Iancu”, au anunțat oficialii echipei conduse de Hagi, distribuind și prima imagine cu nou-născutul și cu proaspătul tătic. Toată lumea speră ca juniorul să îi calce pe urme tatălui, și să fie cel puțin la fel de talentat. E greu de crezut că acesta va putera fi ținmut departe de minge, și avem în vedere exemplele altor fii de fotbaliști celebri, care fac acum carieră.

Cum i-a trecut supărarea lui Hagi

Nașterea bebelușului lui Iancu i-a mai escrețit fruntea lui Hagi. Acesta a fost foarte supărat după remiză. ”Felicitări, Sepsi, bravo lor, au făcut un meci fantastic. De asta am venit aici, să-i felicit. De partea cealaltă, am lăsat mult de dorit, nu-mi explic ce s-a întâmplat cu noi în repriza a doua”, asta a spus Gică Hagi în declarația sa de după meciul cu Sepsi.

O jurnalistă a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze. Aceasta i-a amintit că în aceeași zi se împlineau 30 de ani de caând s-a transferat la Real Madrid și l-a întrebat cum se simte. ”M-ați făcut să-mi treacă supărarea. Sunt mândru că am jucat acolo. A fost o onoare pentru mine să vină președintele Realului să mă vadă… A fost o onoare să merg acolo, să învăț. Datorită lor sunt mai bun. Dar am văzut cât m-a respectat echipa mea pentru asta, în repriza a doua”, a spus Hagi.

Sursa foto: Instagram / Gabriel Iancu și Viitorul FC