A dispărut cel mai lung iepure din lume. Poliția îl caută, proprietara e disperată. FOTO

A dispărut cel mai lung iepure din lume. Poliția îl caută, proprietara e disperată. FOTO
Darius, cel mai lung iepure din lume, a dispărut din curtea în care locuia. Proprietara sa este disperată și a apelat la forțele de ordine.

Darius este cel mai lung iepure din lume și are 11 ani. „Micuțul” a intrat din 2010 în Cartea Recordurilor, cu o lungime de peste 1 metru. Proprietara sa este Annette Edwards, în vârstă de 68 de ani, fost model Playboy. Aceasta locuia alături de Darius în Worcestershire, Marea Britanie. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Annette a observat cu stupoare că iepurele dispăruse din curte. Astfel, a alertat imediat poliția care a venit la fața locului. „Facem apel la informații după furtul unui iepure premiat din casa sa din Stoulton, Worcestershire. Se crede că iepurele gigant a fost furat din incinta sa din grădina proprietarilor săi, sâmbătă noapte, 10 aprilie – 11 aprilie”, scria în comunicatul oficial al poliției. 

A dispărut cel mai lung iepure din lume. Stăpâna oferă recompensă 

A dispărut cel mai lung iepure din lume

Darius, care se afla în cartea recordurilor din 2010, era crescut de stăpâna sa de 11 ani. Aceasta a făcut anunțul trist al dispariției pe Twitter. Aceasta a transmis că pentru ea este o zi foarte tristă, ceea ce este și normal, căci iepurele făcea parte din familie. De asemenea, fostul model Playboy a mai mărturisit că Darius este prea bătrân pentru a se reproduce și face apel la cei care l-au luat să i-l aducă înapoi. 

Femeia a anunțat și că oferă o recompensă de 1000 de lire sterline celor ce îl aduc înapoi pe iepurele gigant. „O zi foarte tristă. Darius a fost furat de acasă. Poliția face tot posibilul să afle cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este prea bătrân pentru a se reproduce acum. Așadar, vă rog să-l aduceți înapoi „a scris Edwards pe Twitter. 

Doamna Edwards a spus că Darius a revendicat titlul de la mama sa Alice. Astfel, el a fost al patrulea iepure premiat al femeii. Poliția face cercetări în ceea ce privește cazul și a pus la dispoziție un număr de telefon unde pot suna cei care au orice fel de informații. 

Foto: Facebook

Vedetele își mai pot controla imaginea în online? Argumente pro și contra