A explodat bomba în showbiz. Alexandra Stan a recunoscut totul. Cu cine și-a înșelat iubitul

A explodat bomba în showbiz. Alexandra Stan a recunoscut totul. Cu cine și-a înșelat iubitul
Recent, a ieșit la iveală tot adevărul despre Alexandra Stan. După declarațiile sale uluitoare legate de bisexualitate, s-a aflat cu cine și-a înșelat iubitul.

Chiar și Bianca Drăgușanu poate fi înșelată! Ce legătură este între fosta blondă a lui Bote și Alexandra Stan? Cu cine și-a înșelat cântăreața iubitul?

A explodat bomba în showbiz. Alexandra Stan a recunoscut totul

Au apărut primele fotografii compromițătoare cu Alexandra Stan și Tristan Tate, zis Cobra Tate, afaceristul cu care Bianca Drăgușanu a avut o relație înainte de a deveni doamna Bodi. Potrivit surselor, între cei doi s-a aprins un foc de paie care a durat însă doar o lună.

Se crede că Tristan ar fi avut un motiv bine întemeiat pentru care a început o relație cu Alexandra Stan. Și-a dorit să îl ajute să urce în lumea muzicii. Când artista a realizat că iubirea nu-i este împărtășită, a pus capăt relației și s-a reîntors la iubitul său, Bogdan. Chiar și așa, sursele spun că Alexandrei i s-au aprins călcâiele cu adevărat, dovadă fiind mai multe melodii de dragoste pe care le-a compus pentru Tristan.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a făcut o avere colosală din studiourile de videochat

Pe de altă parte însă, Tristan nu e un milionar de carton așa cum i se mai spune în showbiz, ci un tânăr care întoarce banii cu lopata. Anul trecut, acesta a vorbit pentru prima dată de sumele imense pe care le-a cheltuit pentru anumite capricii.

Frații Tate au făcut o adevărată pasiune pentru mașini și au în garaj nu mai puțin de zece bolizi scumpi. La loc de frunte se află un Bugatti Chiron, pentru care se aude prin târg că ar fi plătit nu mai puțin de 3,48 milioane de euro. Iar livrarea acestei mașini a fost considerată ca fiind cea mai scumpă din lume. Averea imensă pe care Tristan o are se datorează atât studiourilor de videochat pe care le deține, cât și altor afaceri din domeniul online.

Pepe și Raluca împreună. Mesajul artistului: „Doamne, ajută-ne să învățăm să iertăm

Recomandarile noastre