Ce spune Alexandra Stan după vizita acasă la Cobra Tate. A recunoscut totul

Ce spune Alexandra Stan după vizita acasă la Cobra Tate. A recunoscut totul
După două cine cu Lidia Buble, mai mult sau mai mai puțin romantice, dar afectuoase, Cobra Tate a fost surprins la braț cu Alexandra Stan. Cei doi au mers, atunci, direct acasă la sportivul multimilionar tatuat.

La finalul lunii trecute au ieșit în oraș parcă pentru a fi văzuți, dar să vedeți ce spune Alexandra Stan după vizita acasă la Cobra Tate. Ei au luat masa într-un restaurant cunoscut din București, frecventat de vedete și unde mișună paparazzi. Miniona eliminată din competiția Survivor România 2021  nu doar că îl însoțea pe acesta, dar pășea atent ținându-se ferm de brațul bărbatului plin de bani și de mușchi. Cei doi au luat masa împreună, iar mai apoi au plecat tot împreună de la restaurant, acasă la Tate.

Ups, pe lângă Lidia Buble a apărut și Alexandra Stan

Se spune că sunt puține femeile care au ajuns acasă la celebrii frați Tate. „Femeile nu au voie aici. Încăperea asta este de bărbați. Aici vorbim despre cum facem bani avem și o cameră secretă deasupra, spunea Cobra Tate, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce spune Alexandra Stan după vizita acasă la Cobra Tate

După ce a fost surprinsă cu Cobra Tate, Alexandra Stan pune paie pe foc. „Da, îmi doresc copii”, a mărturisit aceasta. Alexandra Stan nu mai are nevoie de prezentare. Ea este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Și se bucură de un adevărat succes peste hotare. Celebra cântăreață nu încearcă să ascundă că e la începutul unei noi relații.

În cadrul emisiunii Teo Show, la „Test de vedetă”, Alexandra Stan a mărturisit că simte o conexiune în acest moment cu un bărbat. Ea spune că așteaptă ca lucrurile să evolueze.

„Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic, am tot primit întrebarea asta. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am. Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul”, a declarat Alexandra Stan.

Ea a mai recunoscut că își dorește și copii.  „Da, îmi doresc copii, dar depinde de relația pe care o am”, a adăugat cântăreața.

Sursa foto: Instagram, Cancan

Bogdan Mocanu are probleme grave. A recunoscut că e dependent