Bogdan Mocanu are probleme grave. A recunoscut că e dependent

Bogdan Mocanu are probleme grave. A recunoscut că e dependent
E unul din cei mai cunoscuți din online-ul românesc și unul din artiștii pe val și cu priză la publicul feminin, mai ales, iar aici contează foarte mult și felul în care arată. E numai mușchi și pătrățele. A păstrat însă, ani buni, un secret.

Abia acum a recunoscut: Bogdan Mocanu are probleme grave, e dependent. Artistul și-a luat inima-n dinți și a intrat în detaliile vieții lui personale. Tânărul a recunoscut că are probleme serioase. Prezent în platoul emisiunii XNS, Bogdan Mocanu a povestit că s-a mutat împreună cu iubita sa, de patru luni, și că își dorește mult să fie și el tată, ca alte vedete din showbiz-ul autohton. Apoi a recunoscut ceva ce a ținut secret aproape toată viața sa.

Bogdan Mocanu are probleme grave

Bogdan Mocanu a mărturisit că are diabet din copilărie. E dependent de insulină. „Diabetul a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Când eram mic și aveam problema asta cu bullying-ul. Știi cum sunt copiii din ziua de azi, din totdeauna, se ceartă, dar limita lor maximă e: Ești prost! Nu, tu ești prost. Cam asta a fost argumentarea. La mine nu era așa după ce am făcut diabet”. artistul a povestit că boala a fost descoperită brusc, în urma unui șoc.

Bogdan Mocanu are probleme grave. A recunoscut că e dependent

„Am plâns toată noaptea și s-a declanșat un șoc. După vreo două zile, m-am dus la spital la Bârlad. Oamenii nu știau ce am, nici nu știam că m-au dus la spital. Mi-au băgat glucoză în loc să vadă cât zahăr am în sânge. Când mi-au băgat și glucoză, am intrat în comă și atunci s-a declanșat diabetul ăla nașpa.

Eu m-am dus cu grețuri, vomă și asta e un fel de procedură standard. Acum sunt dependent de insulină. Fac 4-5. Se poate trăi, e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. M-a maturizat foarte mult și m-a responsabilizat. M-a făcut să ajung cine sunt, de fapt.”, a mai zis Bogdan Mocanu la Antena Stars.

Bogdan Mocanu, îndrăgostit de o brunetă

La cât de bine a știut să își țină ascunsă dependența, nu e de mirare că se descurcă excelent și când vine vorba de iubita lui. După despărțirea de Andra Voloș, Bogdan Mocanu trăiește fericit alături de o brunetă.  Nu vrea să-i dezvăluie identitatea, de teamă ca acest lucru să nu le afecteze relația. Dar a dat de înțeles că nu e o anonimă în lumea mondenă.

Sursa foto: Instagram

Beneficiile terapiei prin yoga. Primul proiect în România care ajuta pacienții oncologici prin yoga