A fost sau nu Gabi Bădălău cu Bianca în clubul unde a descins Poliția?

A fost sau nu Gabi Bădălău cu Bianca în clubul unde a descins Poliția?
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își consumă relația pe repede înainte. O relație pe care încă nu și-au asumat-o efectiv, dar legat de care fac tot felul de declarații și gesturi cu subînțeles.

A fost sau nu Gabi Bădălău cu Bianca în clubul unde a descins Poliția? Aceasta este întrebarea. Căci a fost petrecere mare într-un restaurant din București, sâmbătă seara, iar poliția a descins pentru a aplica sancțiuni deoarece nu se respectau normele de distanțare stabilite în pandemie.

Bianca Drăgușanu a ținut să explice ulterior că ea personal a respectat toate normele. Și că personalul localului a purtat măști în timp ce i-a servit pe petrecăreți. A mai transmis și a insistat că la masa ei erau doar trei persoane, iar masa alăturată era neocupată.

Una din cele trei persoane de la masa Biancăi, și singura pe care diva o și arată,  a fost chiar sora ei, mutată de curând în Capitală. Și pe care, spune Bianca, a scos-o în oraș ca să o „introducă în sistem”, după cum s-a exprimat aceasta într-o postare pe Insta Story. Bianca susține că a distribuit imaginile de la restaurant după ce a părăsit petrecerea, regulamentar „la ora 23 punct fix”. Iar poliția a descins abia după plecarea blondinei.

Polițiștii de la Secția 17 au aplicat amenzi atât participanților, cât și patronului localului. Într-adevăr, Bianca nu apare printre contravenienți

A fost sau nu Gabi Bădălău cu Bianca?

Cum spuneam, la petrecerea la care a cântat Adi Minune, Gabi Bădălău nu apare în imaginile distribuite de Bianca Drăgușanu. E posibil ca el să le fi filmat pe Bianca și pe sora ei. Dar a doua zi, duminică, „iubițeii” s-au gândit că e momentul să se fotografieze împreună pentru „public”. Astfel că fotografia a ajuns pe internet.

A fost sau nu Gabi Bădălău cu Bianca în clubul unde a descins Poliția?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de iubire, chiar dacă nu au confirmat efectiv relația. Dar amândoi fac declarații indirecte care spun totul despre adevărata relație de dragoste pe care o trăiesc. Bianca Drăgușanu chiar a vorbit despre o posibilă a treia nuntă și a probat câteva zeci de rochii de mireasă.

Duminică, cei doi au decis să petreacă ziua „în familie”. Potrivit Spy News, cei doi s-au întâlnit cu unii dintre cei mai apropiați prieteni și au avut momente de calitate împreună. În fotografia publicată de sursa citată, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău apar alături de un amic comun. Cei doi par, în sfârșit, să se relaxeze, iar zâmbetele lor vorbesc de la sine despre cât de bine se simt împreună.

Aceasta este prima fotografie în care Bianca Drăgușanu apare alături de Gabi Bădălău, după întoarcerea din vacanța petrecută împreună în Maldive. În timp ce se pregăteau să ia avionul spre țară, cei doi au fost surprinși împreună, bărbatul ținând-o protectiv de umeri.

Blondina și fiul de milionar au petrecut momente de vis în Dubai, iar mai apoi în Maldive. Încă de atunci, Bianca are momente când lasă mesaje cu subînțeles pe contul său de Instagram. „Când vei întâlni omul tău, vei înțelege de ce cu alții nu a mers”, este un astfel de exemplu.

Sursa foto: Spy News, Instagram

Iubitul Elenei Udrea dezumflă gogoașa despărțirii. Adrian spune ce a făcut de ziua lui