Iubitul Elenei Udrea dezumflă gogoașa despărțirii. Adrian spune ce a făcut de ziua lui

Iubitul Elenei Udrea dezumflă gogoașa despărțirii. Adrian spune ce a făcut de ziua lui
Ultimele discuții în jurul familiei Elenei Udrea au fost că s-ar fi despărțit de tatăl superbei ei fetițe. Bârfele au apărut după ce s-a publicat, pe o rețea socială, o fotografie.

Iubitul Elenei Udrea dezumflă gogoașa despărțirii. Adrian Alexandrov a pus capăt speculațiilor și spune ce a făcut de ziua lui. Toată isteria s-a declanșat după ce, de ziua sa de naștere, internauții au observat că bărbatul nu a apărut în compania blondinei și a fiicei lor, Eva.

Omul de afaceri a publicat o imagine în care apare alături de fetița sa, fără ca fostul politician să intre în cadru. Imediat multă lume s-a întrebat dacă nu cumva cei doi s-au separat.

Sursa foto: Facebook

Ulterior, Adrian Alexandrov a elucidat misterul din ziua în care a împlinit 34 de ani și motivul pentru care nu a putut să petreacă ziua alături de familie.

Iubitul Elenei Udrea dezumflă gogoașa despărțirii

„Nu, eu și Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă așteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte. Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde și locuim.

Nu facem nimic special, decât muncă și acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieșim, am evitat contactul cu oamenii și am respectat regulile.

Am stat cu fetița care vorbește foarte bine, cântă, dansează. Încă nu am dat-o la grădiniță, dar mai așteptăm o lună – două, să fie totul în regulă.

Nu e sănătos pentru ea să fie mereu cu buni, cu bona, ci are nevoie să se joace cu copii de vârsta ei”, a spus Adrian Alexandrov despre relația pe care o are cu Elena Udrea, potrivit ciao.ro.

Omul de afaceri și fostul ministru al Turismului formează un cuplu de mai bine de 5 ani. Fetița lor s-a născut în perioada în care Elena Udrea era în Costa Rica. Chiar dacă nu au ajuns în fața altarului încă, cei doi și-au creștinat fetița și dovedesc, zi de zi, că sunt o familie unită.

Exclusiv. Lidia Buble e romantică. Dă semne de relație?