Exclusiv. Lidia Buble e romantică. Dă semne de relație?

Exclusiv. Lidia Buble e romantică. Dă semne de relație?
Lidia Buble e romantică pe Instagram. Artista se pare că dă semne că își dorește o relație. Sau poate deja se iubește cu cineva.

Lidia Buble e romantică pe Instagram. Artista a împărtășit cu fanii o serie de poze artistice, din care reiese că își dorește o relație. Artista este sinceră cu fanii de pe rețelele de socializare și de multe ori a împărtășit cu aceștia dorințele sale. Cea mai recentă dezvăluire în acest sens a fost aceea că își dorește să devină mamă. 

În afară de aceasta, vedeta a rupt tăcerea recent și a recunoscut că încă îl iubește pe fostul ei, prezentatorul Răzvan Simion. ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram recent. Răzvan Simion este în continuare managerul său și unul dintre oamenii care o susțin și o sprijină cel mai mult în cariera sa.

Lidia Buble e romantică. Își dorește o relație? 

În ultimele sale postări pe Insta Story, Lidia Buble și-a șocat fanii cu o serie de imagini fierbinți. Mai exact, este vorba de o serie de poze ”artistice” de pe internet care înfățișează îndrăgostiți în diverse ipostaze. După acele poze, vedeta a avut și un mesaj, astfel că a scris ”Let me distract you” (n.r. Lasă-mă să-ți distrag atenția). 

Lidia Buble e romantică

Nu se știe exact dacă vedeta se referă la cineva anume, sau dacă pur și simplu îi lipsește o relație, însă este clar că Lidia Buble era într-o dispoziție romantică. Totuși, fosta lui Răzvan Simion nu a dezvăluit încă dacă are o nouă relație și iubește din nou. Ceea ce este clar însă este că cu siguranță artista își va ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei. 

Foto: Instagram 

Bianca Drăgușanu și Adi Minune, probleme cu poliția. Nici Antonia și Velea n-au scăpat