Bianca Drăgușanu și Adi Minune, probleme cu poliția. Nici Antonia și Velea n-au scăpat

Bianca Drăgușanu și Adi Minune, probleme cu poliția. Nici Antonia și Velea n-au scăpat
Bianca Drăgușanu și Adi Minune au avut probleme cu poliția. S-au ales cu o amendă.

Bianca Drăgușanu s-a distrat aseară într-un club din Capitală, iar imaginile le-a postat pe social media. Diva nu a respectat nicio măsură de siguranță și nu a ținut cont de restricții. Alături de ea a petrecut și manelistul Adrian Minune, cu care diva a urcat video-uri pe Instagram. Bianca Drăgușanu și Adi Minune, probleme cu poliția

Bianca Drăgușanu și Adi Minune, probleme cu poliția. Au primit amendă 

La data de 6 februarie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că într-un club din București se desfășoară o petrecere privată, mai exact un botez.

30 de persoane au fost identificate și sancționate contravențional pentru că nu respectau regulile de distanțare socială.

„La data de 06 februarie în jurul orei 23.30, Secția 1 Poliție, a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club, din zona sa de competență teritorială, are loc o petrecere privată, respectiv botez. Polițiștii, împreună cu jandarmi, au identificat și sancționat contravențional cu amendă 30 de persoane. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 153.000 de lei. De asemenea, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei”, a fost declarația Poliției Române. 

Din imaginile postate pe rețelele sociale, se poate observa cu ușurință că Adi Minune a întreținut atmosfera cu muzică și voie bună. Iar Bianca Drăgușanu a profitat din plin de petrecere și s-a distrat. 

Amendă și pentru Alex Velea și Antonia? 

Bianca Drăgușanu probleme cu poliția

De asemenea, tot în aceeași seară, 6 spre 7 februarie, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul secției 17 de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că într-un club se desfășoară un eveniment privat. Printre cele 32 de persoane regăsite în localul respectiv se pare că se afla și cuplul  Antonia-Alex Velea, dar și Puya. Toate persoanele au fost sancționate și invitate să părăsească locația.

„În noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., în jurul orei 02.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din zona de competență se află în desfășurare un eveniment privat. Polițiști ai Secției 17 sprijiniți de polițiști de la Secția 19 au depistat 32 persoane în clubul respectiv. Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească locația, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată organizatorul a fost sancționat cu suma de 2000 de lei”

Foto: Instagram

Le-a dat mari emoții fanilor. Cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley