Le-a dat mari emoții fanilor. Cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Le-a dat mari emoții fanilor. Cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley
Smiley și iubita sa, Gina Pistol, se pregătesc să devină părinți în foarte scurt timp. După ce au terminat de amenajat „cuibul” acum se pregătesc pe ei să își întâmpine copilul frumos. Viitoarea mămică și-a șocat fanii cu o fotografie.

Pentru că vor deveni părinți în curând, le-au dat mari emoții fanilor cu ultima postare în care vedem cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Supriza a venit de la prezentatoarea show-ului Chefi la cuțite. Sâmbătă, cei doi îndrăgostiți au vizitat un salon de beauty. Smiley s-a tuns și și-a făcut codițe, dar Gina a optat pentru o schimbare radicală de look.

Blondina nu mai e blondă. Ea a decis să își coloreze părul într-o combinație de tonuri argintii, iar rezultatul e cu adevărat spectaculos.

Gina Pistol le-a dat mari emoții fanilor

Surpriza cu adevărat șocantă a fost însă alta, din partea vedetei. Așa cum știți, după ce sarcina a devenit publică, Gina Pistol nu a făcut niciun secret în a împărtăși cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale detaliile noii ei vieți.

A relatat stările emoționale pe care le-a experimentat de-a lungul acestor luni. A dezvăluit inclusiv faptul că s-a îngrășat nu mai puțin de 15 kilograme în ultimele luni.

Cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Ceva însă au păstrat la secret și. Gina Pistol și Smiley: numele pe care l-au ales fetiței. Deși sarcina Ginei a fost urmărită atent de un obstetrician, vedeta nu a dezvăluit imagini intrauterine cu micuța. Până acum.

Cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Profitând de o aplicația de urmărire a sarcinii, vedeta le-a arătat fanilor ei cum se prezintă bebelușul, cât de conturat îi e chipul, dar și alte detalii. În imagini e o simulare, dar informațiile concrete rămân. Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley are 35 de săptămâni de viață și 2,62 kilograme.

Dacă ținem cont că o sarcină normală durează între 37 și 42 de săptămâni, deducem că, deja, în două săptămâni, Gina ar putea să își strângă la piept fetița. Momentul nașterii este așteptat cu mare emoție de viitorii părinți, dar și de fanii lor. În așteptarea momentului, cei doi își ocupă frumos timpul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

După amenajările locative finalizate, Smiley e focusat pe înregistrarea unei noi melodii. Ieri, Gina l-a vizitat în studio.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 7 februarie. Atenție, posibile accidente!